Articles

Latest MB2-712 Dumps - Real Exam MB2-712 Questions

by Jessica Fay IT Certification

Question: 1

A user named User1 is the owner of a background workflow that makes changes to an account after the Credit Limit field of the account is modified.

A user named User2 adds a new account and saves the record.

A user named User3 edits the record and changes the street address of the account.

A user named User4 edits the record and adds a parent account.

User2 changes the value in the Credit Limit field and assigns the account to User4.

You need to identify which name will be displayed in the Last Modified By Field on the account record.

Which name should you identify?

 

A. User3

B. User1

C. User2

D. User4

Answer:  B

 

Question: 2

You receive leads that are generated from your company's website.

Once the leads are in Dynamics CRM, they must be assigned to a specific CRM user based on the city from which the lead came, and then moved to the queue of the user.

You plan to create a workflow to manage the process.

You need to identify which event should be used to trigger the workflow.

 

A. Record is assigned.

B. Record status changes.

C. Record is created.

D. Record is deleted.

Answer: C

 

Question: 3

You have a custom entity named Entity1 that has three activated business process flows named BPF2. BPF2. and BPF3,

You need to ensure that BPF2 in visible only to customer service representatives from the web client. What should you do?

What should you do?

 

A. Branch the process flow.

B. Configure security roles.

C. Edit the process scope.

D. Rename BPF2 to come before BPF1.

E. Edit the definition of Entity1.

Answer: B

 

Question: 4

On the contact entity, you are creating a business rule that has the Set visibility action.

You need to identify which form elements you can control by using the Set visibility action.

What should you identify?

 

A. the sub-grids and quick view forms only

B. the form fields, form sections, and form tabs only

C. the form fields only

D. all of the form elements

Answer: C

 

Question: 5

You are reviewing the security roles of a user.

You discover that the user has multiple security roles.

You need to identify the resulting privileges of the user.

What should you identify?

 

A. The user only has privileges from the most recent security role to which the user was assigned.

B. All privileges are cumulative, unless one of the roles turns off a privilege, in which case that specific privilege is not applied to the user.

C. All privileges are cumulative.

D. The user has the most restrictive level of privileges.

Answer: C

 

Question: 6

You have the business units in a Dynamics CRM organization as shown in the following table.

 

You create a new security role named New Employee that is being used by all of the business units. Users in the Consumer Sales business unit who are assigned the role report that they fail to update records that they should be able to update.

You plan to update the security role so that the users can update the records.

You need to identify in which business unit you must update the role.

Which business unit should you identify?

 

A. Sales

B. Root

C. Enterprise Sales

D. Service

E. Consumer Sales

Answer: C

 

Question: 7

Your company uses Dynamics CRM Online.

You have an entity that has the ownership set to User or Team.

You need to add a drop-down list to the entity. The drop-down list will contain six list items, and will trigger a workflow that has a custom activity.

What should you do?

 

A. Use a real time workflow.

B. Use the trigger option from Microsoft SQL Server.

C. Add an option set field to the entity.

D. Add a lookup field to the entity.

Answer: C

 

Question: 8

You have a Dynamics CRM organization.

Currently, users can view 50 records per page.

You need to ensure that the users can view 250 records per page.

What should you do?

 

A. Instruct the users to configure their options.

B. Instruct the users to create custom views.

C. Instruct an administrator to configure the view settings, and then to share a view.

D. Instruct the administrators to configure their options.

Answer: A

 

Question: 9

You have a user who must import a file every Monday. The file contains contacts from events the user attended during the weekend.

The events are scheduled every weekend for the next 18 months.

You need to prevent duplicate contacts from being created when the user Imports the contacts.

What should you do?

 

A. Create a real-time workflow.

B. Add a duplicate detection rule to the data map.

C. Schedule a duplicate detection job.

D. Apply a duplicate detection rule to the Import Data Wizard.

Answer: B

 

Question: 10

You have a Dynamics CRM organization.

You enable Manager Hierarchy security.

You have the users shown in the following table.

 

You need to identify which actions the Vice President can perform.

What should you identify?

 

A. Read and update the records owned by Sales Manager. Read and update the records owned by Sales User.

B. Read and update the records owned by Sales Manager. Read the records owned by Sales User.

C. Read and update the records owned by Sales Manager. Read the records owned by CEO.

D. Read all of the records in the organization. Edit the records owned by Sates Manager.

Answer: B

 

Question: 11

You have a Dynamics CRM organization that contains two business units named Sales and Marketing.

You need to create a team to which you can assign security roles and that can contain users from the Sales business unit

What are two possible ways to achieve the goal? Each correct answer presents a complete solution.

 

A. Create an owner team that belongs to the Sales business unit.

B. Create an access team that belongs to the Sales business unit.

C. Create an access team that belongs to the root business unit.

D. Create an owner team that belongs to the root business unit.

Answer: A,D

 

Question: 12

Your Dynamics CRM organization uses Dynamics CRM Online.

You need to assign a license for a new user.

What should you use?

 

A. the Microsoft Office 365 admin center

B. the Microsoft Azure Service Bus settings

C. the Dynamics CRM settings

D. the Active Directory Users and Computers console

Answer: A

 

Test Information:

Total Questions:  93

Test Number: MB2-712

Vendor Name: Microsoft            

Cert Name:  Microsoft Dynamics CRM

Test Name:   Microsoft Dynamics CRM 2016 Customization and Configuration

Official Site: https://www.certschief.com/

For More Details: https://www.certschief.com/exam/MB2-712/


Sponsor Ads


About Jessica Fay Freshman   IT Certification

13 connections, 0 recommendations, 36 honor points.
Joined APSense since, December 18th, 2017, From Bhrmingum, United Kingdom.

Created on Dec 26th 2017 03:55. Viewed 460 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.