Articles

Latest 98-366 Dumps - Real Exam 98-366 Questions 2018

by Jeffrey Garcia Education

Question: 1

 

One advantage of dynamic routing is that it:

 

A. Automatically maintains routing tables.

B. Limits traffic derived from routing protocols.

C. Reduces broadcast traffic.

D. Automatically enables DHCP.

 

Answer: A   

 

Question: 2

 

Which of the following represents a Media Access Control (MAC) address?

 

A. GV:ZC:KK:DK:FZ:CA

B. 255.255.255.0

C. 05:35:AB:6E:Al:25

D. 127.0.0.1

 

Answer: C   

 

Question: 3

 

Connecting to a private network address from a public network requires:

 

A. Network address translation (NAT).

B. Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP).

C. Network Access Protection (NAP).

D. Dynamic domain name system (DDNS).

 

Answer: A   

 

Question: 4

 

A network device that associates a Media Access Control (MAC) address with a port is a:

 

A. DSL modem

B. Hub

C. Router

D. Switch

 

Answer: D   

 

Question: 5

 

A Layer 2 device that connects multiple computers within a network is a:

 

A. Repeater

B. Switch

C. Router

D. Packet

 

Answer: B   

 

Question: 6

 

A cable that meets the l000BaseT standard has a maximum length of:

 

A. 100 m

B. 250 m

C. 500 m

D. 1,000 m

 

Answer: A   

 

Question: 7

 

A router's static route is set by the:

 

A. Adjacent network

B. Next upstream router

C. Network administrator

D. Routing protocol

 

Answer: C    

 

Question: 8

 

Which setting is used to determine the Domain Name System (DNS) settings on a client computer?

 

A. TELNET

B. NSLOOKUP

C. PATHPING

D. NETSTAT

 

Answer: B   

 

Question: 9

 

The default subnet mask for a Class B network is:

 

A. 0.0.0.255

B. 0.0.255.255

C. 255.0.0.0

D. 255.255.0.0

 

Answer: D   

 

Question: 10

 

The default port used for SMTP is:

 

A. 23

B. 25

C. 80

D. 8080

 

Answer: B   

 

Question: 11

 

The ping tool is used to: (Choose two.)

 

A. Determine the network portion of a host address.

B. Self-test a host's own network interface.

C. Determine whether a host is reachable.

D. Manage a host's session when UDP is used.

 

Answer: B, C   

 

Question: 12

 

Which of the following are features of DHCP? (Choose two.)

 

A. IP address resolution to canonical names

B. Secure shell connections

C. Address reservation

D. Network file transfer

E. IP address exclusion

 

Answer: C, E   

 

Question: 13

 

The command-line tool used to list a host's active incoming connections is:

 

A. NETSTAT

B. IPCONFIG

C. NSLOOKUP

D. PING

 

Answer: A   

 

Question: 14

 

A computer that has an IP address of 169.254.0.1 cannot access the network.

Which of the following services should you confirm is available?

 

A. WINS

B. DNS

C. DHCP

D. TFTP

 

Answer: C   

 

Question: 15

 

Which network does the IP address 220.100.100.100 belong to?

 

A. 220.100.100.0/24

B. 220.100.100.1/24

C. 255.255.255.0/24

D. 255.255.255.1/24

 

Answer: A   

 

Test Information:

Total Questions:  176

Test Number: 98-366

Vendor Name: Microsoft                            

Cert Name:  MTA

Test Name:   MTA Networking Fundamentals

Official Site: https://www.certswarrior.com

For More Details: https://www.certswarrior.com/exam/98-366/          


Sponsor Ads


About Jeffrey Garcia Freshman   Education

7 connections, 0 recommendations, 23 honor points.
Joined APSense since, December 19th, 2017, From Bhrmigim, United Kingdom.

Created on Jan 29th 2018 04:03. Viewed 330 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.