Articles

Vprašanja, ki vas mučijo, preden boste imeli Zobne vsadke

by Arti Dent Artident

Majujoči ali manjkajoči zobje lahko povzročijo, da izgubite gotovost in zmanjšate svojo sposobnost cenjenja življenja. Kako bi se lahko počutili super, ko pa ste negotovi glede svojega nasmeha? To je eden izmed razlogov, da morate razmisliti o tem, da bi si omislili Zobne vsadke našega zobozdravnika pri Artidentu. Naš glavni cilj je, da našim pacientom damo nasmeh, ki ga potrebujejo, in jim omogočimo, da si povrnejo svojo gotovost in sposobnost, da cenijo življenje. Preglejte spodnja vprašanja in odgovore, za naše odzive na najpogostejša vprašanja, ki vas lahko motijo, preden posežete po takih vsadkih.

Kako biti prepričan za Zobne vsadke

Absolutno prvi in najboljši napredek je, da se dogovorite za sestanek z našim zobozdravnikom. Ponujamo brezplačno uvodno svetovanje s ciljem, da poznate svoje alternative in se odločite za izobraženo izbiro v zvezi z vašimi Zobnimi vsadki.

Število operacij, potrebnih za takšne vsadke

Večinoma, en sestanek za ekstrakcijo in hiter položaj zobnega vsadka, ki ga opravimo na enem obisku, je tisto, kar lahko pričakujete od nas pri Artidentu, ko želite imeti najboljše od Zobnih vsadkov. Različna delovna mesta se ne držijo tega časovnega razporeda in bi lahko sprejela različne ureditve in mesece za vstavitev. Mi tega ne razvlečemo tako dolgo za vas.

Zakaj izbrati specialista Zobnih vsadkov

Danes je večina zobozdravnikov vstavlja zobne vložke kljub dejstvu, da niso imeli dovolj šolanja, ki bi jih pripravilo na to. Kakorkoli že, naši zobozdravstveni strokovnjaki, ki so se dodatno izobraževali, za vstavljanje Zobnih vsadkov, so imeli 3 - 4 dodatne dolge priprave po zaključku 4 letne zobozdravstvene šole. To jim omogoča, natančno delo pri položaju zobnih vložkov in da preprečijo zaplete, povezane z njimi.

Kakšno dobo imajo vsadki?

Ne glede na to, da so vaši Zobni vsadki postavljeni s strani naših zobozdravnikov, bi morali trajati vse življenje. Upoštevajo veliko število sestavnih delov, ki so bili obdelani z natančnim položajem zobnih vložkov, njihovo reklamacijo in njihovo podporo. Pri nižjih vložkih je več kot 98% stopnja uspeha in za zgornje vložke več kot 94% stopnja uspeha.

Torej, če smo vam odgovorili na vsa vaša vprašanja ste lahko prepričani, da bi imeli takšne Zobne vsadke narejene pri nas. Če želite rezervirati termin, nas pokličite na telefonsko številko Artident +386 40 607987.

Ta članek je napisal Artdent – strokovna ekipa, ki se ukvarja z vsemi zobozdravstvenimi storitvami, od beljenja do vsadkov. Za stroškovno učinkovite zobne vsadke, se obrnite na nas.


Sponsor Ads


About Arti Dent Freshman   Artident

3 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, August 16th, 2018, From Ljubljana, Slovenia.

Created on Apr 18th 2019 00:59. Viewed 97 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.