Articles

Koristi Implantatov, Ki Jih Opravlja Cenjena Zobna Ambulanta

by Arti Dent Artident

Pacienti, ki jim manjkajo vsaj en zob, so primorani, da izberejo zelo omejene izbire, podobne zobnim protezam, delcem ali mostičkom. Kljub temu, z dolgoletnimi dosežki, z Zobnimi vsadki, ki smo jih naredili pri ARTIDENT-u, pacientom nudimo zaščiteno, privlačno in trajno alternativo. Če vam manjka vsaj en zob, naj vam naši izkušeni zobozdravniki v ARTIDENT-u pokažejo, kako lahko implantati znova vzpostavijo vašo karateristiko, odličen nasmeh.

Koristi, ki jih lahko imaš z implantacijo pri nas
V nasprotju z različnimi izbirami implantati pri ARTIDENT-u nadomeščajo celoten zob, vključno s korenino. Titanova vgradnja je natančno vstavljena v čeljust in dopolnjena z nadomestno krono. Ker deluje podobno kot naravni zob, vložki ponujajo številne ugodne razmere v različnih možnostih:

Trajnost: Večina bolnikov, ki si želijo standardno rutino za oralno čistočo, lahko pričakuje, da bo njihova implantacija pri ARTIDENT-u trajala večno. Ko je postopek enkrat zaključen, lahko pozabite, da ste kdaj imeli težave z zobmi.

Visoka stopnja dosežkov: naši implantati pri ARTIDENT-u cenijo trijumfno stopnjo nekje med 95 in 98 odstotki. Torej ste lahko prepričani, da boste imeli najboljše zdravljenje za denar, ki ga porabite.

Naraven, odličen videz: Implantati, ki jih dobite pri nas, so zelo podobni značilnemu zobu, krone pa lahko naredimo z vsakim umetniškim materialom. Torej je zagotovljeno, da bi vam Zobni vsadki vrnili naravne lepote, ki ste jih imeli.

Okrepljeno ustno dobro počutje: Za razliko od zobnih mostov, implantati pri nas ARTIDENT-u ne povečajo gnilobe ali vplivnosti zob glede na to, da se vgradnja brezhibno naredi v vašo čeljust. Zato boste imeli po takem zdravljenju pri nas najboljše rezultate pri oralnem zdravju.
Izboljšana kakovost čeljusti: Implantati, ki jih lahko dobite pri ARTIDENT-u, lahko ohranijo trdnost vaše čeljusti, saj niso odvisni od pomoči sosednjih zob. Poleg tega je dejstvo, da je čeljustna kost za pomoč pri vdelanem zobu; ne pride do propadanja kosti.

Ne nazadnje pa morate poiskat kakovostnega zobozdravnika, ki ima na razpolago zobni vsadek, da boste dobili najboljši rezultat.

V primeru, če občutite izgubo zoba, vam bomo z veseljem pokazali, kako lahko Zobni vsadki izboljšajo vaše ustno dobro počutje in osebno zadovoljstvo. Za organizacijo vašega brezplačnega srečanja z našimi strokovnjaki in za takšno obravnavo nas pokličite v ARTIDENT na telefonsko številko +386 40 607987.

Ta članek je napisal Artdent – strokovna ekipa, ki se ukvarja z vsemi zobozdravstvenimi storitvami, od beljenja do vsadkov. Za stroškovno učinkovite zobne Implantati, se obrnite na nas.


Sponsor Ads


About Arti Dent Freshman   Artident

3 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, August 16th, 2018, From Ljubljana, Slovenia.

Created on Feb 1st 2019 00:05. Viewed 132 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.