Articles

Stringverlichting versus clusterverlichting: welke moet u kiezen?

by PretMet Led Online LED Store
Bent u van plan uw huis uniek in te richten? Haal het meeste uit Kerstmis met de Cluster-verlichting dit seizoen: -

"Vreugde voor de wereld, de Heer ...
Laat de aarde ontvangen….
Laat elk hart….
En de hemel ...
En de hemel, en de hemel en de natuur zingen "

In de afgelopen driehonderd jaar hebben we deze kerstliederen gezongen. Meestal gezongen als een laatste hymne, worden de kamers overspoeld met lichtslingers en kaarsen. Dus waarom ontvang je de Messias niet met Clusterlicht en verheug je je in de geboorte van Christus?

Hier hebben we zojuist een korte beschrijving gegeven over lichtslingers en clusterlichten: -

Lichtslingers

Deze slingers zijn gelijkmatig verdeeld langs de draad. Dit geeft een egale en nette uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurbereiken zoals veelkleurig, warm wit, wit, geel, roze, rood, blauw, etc.

Cluster lichten

Clusterverlichting wordt geclusterd of willekeurig langs de draad geplaatst. Deze lichtslingers kunnen 4x keer licht bieden dan normale lichtslingers. Deze vollere lichten zijn een geweldige optie voor grotere bomen (dit geeft een helderdere gloed), ook al kan het overweldigend zijn voor kleine bomen. Clusterverlichting is echter geweldig als u ze rond andere gebieden ophangt, zoals schoorsteenmantels, dakgoten, ramen en omheiningen.

Net als lichtslingers zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleurenreeksen.

Clusterlampen versus lichtslingers: welke is beter?

Beide verlichting is perfect om de kerstdisplays op te fleuren. Uiteindelijk hangt de beslissing af van de persoonlijke keuze of voorkeuren en of je van vollere lichtsets houdt of van simpele lichtkettingen.

Het opwindende van nieuwe generatie clusterlampen en lichtslingers

Er zijn tal van spannende opties beschikbaar voor prachtige kerstverlichting, hier zijn er slechts een paar: -

1. U kunt de smartphone-app gebruiken of een controller gebruiken om de basisinstellingen te wijzigen.
2. Afhankelijk van uw stemming of de tijd kan men de helderheid van kerstverlichting aanpassen.
3. Ga voor timers, vandaar dat uw lichten nooit "AAN" zullen zijn als ze niet zouden moeten zijn, dit bespaart u geld en elektriciteit.

Nogmaals, als u op zoek bent naar economische verlichtingsoplossingen, ga dan voor LED-kerstverlichting. LED's gebruiken lichtgevende diodes. Deze adventtechnologie is duurzaam, betrouwbaar en efficiënt. Ze branden niet zoals andere traditionele kerstverlichting, zoals gloeilampen, en zijn niet heet om aan te raken. Daarom ook een manier veiliger.

Ook al zullen de initiële kosten (aankoop) hoger zijn in vergelijking met traditionele verlichting, op de lange termijn kan niemand ze verslaan. Daarom een ​​betere oplossing voor uw dierbaren.

Inpakken !!

Heb een veilige kerst met LED-clusterlampen of lichtslingers. Zorg er ook voor dat u deze verlichtingsoplossingen van topmerken krijgt. U kunt gebruikmaken van deze gerenommeerde merken van toonaangevende en gevestigde leveranciers. Deze leveranciers zullen alleen componenten van goede kwaliteit gebruiken, dit zorgt voor zowel betrouwbaarheid als duurzaamheid van het product. Bovendien zullen ze alleen ISO-geregistreerde producten vervaardigen.

Zorg ervoor dat u het wattage en de belastingbreuk van uw huis controleert voordat u kerstverlichting koopt.

Sponsor Ads


About PretMet Led Freshman   Online LED Store

0 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, June 4th, 2020, From Roswinkel, Netherlands.

Created on Nov 23rd 2020 01:59. Viewed 162 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.