Articles

Punten die u moet weten over kerstverlichting buiten

by PretMet Led Online LED Store
Verwarde kerstverlichting, geschenken, eten, familie en plezier zijn de dingen die worden geassocieerd met de feestdagen.

Kerstverlichting buiten is verkrijgbaar in een overvloed aan maten, kleuren en vormen, net als kerstverlichting binnenshuis. Het kan uw ruimte verbeteren en u inzicht geven in hoe u moet decoreren en uitwerken. Bepaalde individuen worden bijvoorbeeld verrijkt met bomen en struiken die het hele jaar door groen blijven.

Wanneer u uw kerstverlichting gaat versieren, moet u dit van tevoren plannen; dit kan u helpen om uw verlichting beter te maken. Maak een schets van hoe en wanneer u het wilt doen. Als je verrijkt bent met een groot kerstdecor zoals de kerstman, sneeuwman, etc. Je kunt het gebruik van kerstverlichting buiten implementeren om je het gevoel van sneeuw of ijs te geven. U vindt dit proces misschien behoorlijk spannend en tijdrovend, maar fouten en proeven kunnen al uw problemen oplossen.

U moet ervoor zorgen dat u de kerstverlichting en beschikbare stopcontacten controleert. Sommige feestelijke buitenlampen hebben veel stroom nodig en misschien is uw stopcontact niet voldoende om dit te ondersteunen. U moet ervaren professionals inhuren om uw buitenstopcontact te laten installeren. Zodra u uw stopcontact op zijn plaats heeft, met veel minimale planning, kunt u uw lamp ophangen en plezier hebben.

Gloeilamp of LED: een geweldig debat

Het heeft geen zin om te debatteren. LED heeft de race al in elk aspect gewonnen, behalve de initiële kosten. Een slinger van LED-licht kan u twee keer kosten in vergelijking met een gloeilamp. Omdat LED-lampen duurzaam en betrouwbaar zijn, kan de prijs na drie tot vier jaar gebruik verschillen.

Energiezuinig: LED-verlichting verbruikt slechts tien procent elektriciteit in vergelijking met gloeilampen.

Een gloeilamp verwarmt de gloeidraad om licht te genereren en produceert warmte. Aan de andere kant slurpt led-technologie energie en genereert ze minder warmte. En daarom kan het risico op brand worden uitgeschakeld.

Levensduur: De LED-feestverlichting kan vier tot vijf keer langer meegaan. Bovendien zijn LED-lampen gemaakt van lichtgewicht plastic en zullen ze minder snel breken.

Helderheid: gloeiende kerstverlichting houdt zich vast aan de rand, terwijl LED-lichtslingers meer lampen per snaar bevatten.

Bulbologie

Net als eau de cologne en schoenen zijn kerstverlichting altijd de fashionista geweest. Hoewel minilampen de afgelopen decennia hun bekendheid hebben verdiend, maken ouderwetse en grote lampen hun comeback.

Hieronder staan ​​enkele veel voorkomende soorten die buiten als kerstverlichting kunnen worden gebruikt: -

1. Mini-lampjes
2. C6-lampen
3. C7-lampen
4. C9-lampen
5. Lampen uit de G-serie

In een notendop!!

Er zijn verschillende soorten kerstverlichting buiten zoals clusterlampen op de markt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen. Ga voor LED kerstverlichting, deze is zuinig in gebruik en snel op te hangen. U moet voorzichtig met de lichten omgaan terwijl u de lichten ophangt voor decoraties. Accidentele elektrocutie en ladders zijn enkele veelvoorkomende ongelukken tijdens de feestdagen.

Wees voorzichtig en veel plezier tijdens het decoreren voor de feestdagen dit jaar !!

Sponsor Ads


About PretMet Led Freshman   Online LED Store

0 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, June 4th, 2020, From Roswinkel, Netherlands.

Created on Dec 2nd 2020 08:21. Viewed 177 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.