Articles

Har corona haft betydning for prisen på din bolig?

by Peter Jensen Dansk Boligforsikring - specialister i ejerskifte
Da coronapandemien for alvor fik tag i Danmark, var der overvejende bred enighed blandt flere boligmarkedseksperter om, at det ville få konsekvenser for det danske boligmarked. Ja, faktisk var der bred enighed om, at priserne på boliger rundt om i de danske kommuner ville falde. 

Men, det er faktisk langt fra tilfældet. Sammenligner vi med det niveau, boligpriserne lå på i januar i 2020, så har størstedelen af kommunerne i Danmark faktisk oplevet en stigning i boligpriser frem til september 2020. 

Dansk Boligforsikring har analyseret udviklingen i boligpriser for det seneste år, og der gemmer sig flere interessante og positive historier. 

Fra Frederikshavn til Ærø

I det nordlige Danmark, nærmere bestemt i Frederikshavn Kommune, har de oplevet en fremgang i boligpriserne på hele 36.2 procent. Og på Ærø har der ligeledes været fremgang i boligpriserne, hvor prisen på en villa er steget med 50 procent. 

Af andre kommuner, der siden coronaens indtog har mærket fremgang, er Svendborg, Bornholm og Lolland kommuner.    

Kigger vi lidt i den anden ende af tabellen, finder vi blandt andet Morsø, Brønderslev og Tønder kommuner. Den højeste tilbagegang i boligpriser ser vi i Morsø Kommune, som har oplevet et fald på 28.66 procent. 

Det var et kort oprids af udviklingen i boligpriser i Danmark i 2020, og det skal blive spændende at se, hvordan 2021 kommer til at udvikle sig. 

Sponsor Ads


About Peter Jensen Innovator   Dansk Boligforsikring - specialister i ejerskifte

14 connections, 3 recommendations, 56 honor points.
Joined APSense since, May 20th, 2020, From Holbæk, Denmark.

Created on Dec 17th 2020 04:32. Viewed 299 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.