Articles

ESP Shaklee - Protein Soya Untuk Semua

by Tony S. Web Designer & SEO Specialist

ESP Shaklee Untuk Kesihatan dan Kecantikan


Sama ada anda ingin menurunkan berat badan, mengekalkan berat badan yang sihat, atau merasa lebih baik secara amnya, anda memerlukan sumber protein yang baik dalam makanan anda. Terdapat banyak jenis serbuk protein di pasaran, tetapi hanya satu syarikat yang dapat memberikan protein berkualiti tinggi yang anda perlukan dalam bentuk yang mudah, berpatutan, dan enak. 

Syarikat itu adalah Shaklee, dan ESP Shaklee Soy Protein Isolate mereka adalah satu-satunya serbuk protein soya yang juga termasuk isoflavon berasaskan soya, yang merupakan fitoestrogen yang bertindak sebagai penyekat estrogen berasaskan tumbuhan.


Manfaat & Kebaikan ESP Shaklee


Protein soya adalah asas gaya hidup yang mementingkan kesihatan Malaysia, makanan soya adalah "Wonder Food" kerana sangat serba boleh dan enak. Protein soya ESP Shaklee adalah protein berasaskan tumbuhan yang selamat, berkhasiat dan digunakan dalam banyak produk makanan dan minuman, termasuk makanan panggang. Ia boleh digunakan sebagai ganti daging untuk makan atau makanan ringan. 

Soya ESP Shaklee

Protein soya sangat serba boleh dan boleh digunakan dengan pelbagai cara. Sekiranya anda menggunakan protein soya, anda akan dapati makanan anda tidak seperti protein soya, tetapi lebih menyukai makanan yang sebenarnya.

Protein soya telah menjadi salah satu topik terpanas dalam industri kesihatan dan kecergasan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dan sebagai ahli Shaklee anda berpeluang untuk mengetahui lebih banyak mengenai protein yang sangat berkhasiat ini. Protein soya ESP ini diperbuat daripada kacang soya bukan GMO yang ditanam di Amerika Syarikat dan tidak mengandungi kacang, gandum, atau GMO. 

Protein soya mempunyai nilai biologi yang sangat tinggi (bererti protein tinggi dan dibungkus dengan sembilan asid amino penting), yang menjadikannya pengganti yang ideal untuk daging, telur, dan susu.


Pengedar ESP Shaklee di Malaysia


Shaklee adalah syarikat yang telah wujud selama lebih dari 100 tahun dan berpusat di AS dan mempunya pejabat di Malaysia. Mereka menjual banyak produk untuk penurunan berat badan, produk penjagaan rambut, kesihatan dan pemakanan, produk pemakanan sebelum dan selepas bersenam dll. 

Mereka kini memperkenalkan produk baru ke pasaran yang dipanggil Shaklee Soy Protein ESP dalam sachets individu. Ini adalah produk yang direka untuk orang yang ingin mengambil protein soya dengan mudah, tetapi tidak menginginkan masalah pencernaan yang disebabkan oleh soya. Jika anda berminat untuk membeli produk ESP Shaklee, hubungi kami hari ini
Sponsor Ads


About Tony S. Advanced     Web Designer & SEO Specialist

36 connections, 2 recommendations, 124 honor points.
Joined APSense since, March 14th, 2019, From New York, United States.

Created on Jul 3rd 2021 19:26. Viewed 123 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.