Articles

Daftar Ahli Shaklee Malaysia - 2021

by Tony S. Small Business Owner

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nak Daftar Ahli Shaklee? Anda boleh daftar ahli Shaklee Malaysia, Online, percuma dengan Daftar Ahli Shaklee. Macam mana nak daftar? Bagaimanakah prosesnya? Jom baca lebih lanjut tentang Daftar Ahli Shaklee di bawah. Cara Daftar Ahli Shaklee  daftar ahli shaklee Menggunakan no MyKad dan borang yang sama untuk seluruh Malaysia sama ada di Semenanjung Malaysia atau Sabah dan Sarawak, anda layak untuk daftar Ahli Shaklee Malaysia sekiranya anda berumur 18 tahun dan ke atas. Yuran permulaan keahlian adalah RM35 sahaja.

Pendaftaran Shaklee Malaysia

 

Daftar Ahli Percuma

Bagi mendaftar Ahli Shaklee Percuma, anda hanya perlu membuat pembelian dari pelbagai produk Shaklee berjumlah RM400 dan keatas atau sebotol Vivix Shaklee, anda layak untuk mendapatkan keahlian Shaklee percuma!

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Sekarang, kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee dah makin banyak: Akses ke web pembelian online http://www.shaklee2u.com.my . Anda boleh melakukan pembelian sendiri, hanya masukkan id dan password anda, pilih barang yang nak dibeli, pilih cara pembayaran dan barang akan terus sampai ke pintu rumah anda. Sangat mudah! Anda boleh menyemak senarai promosi setiap bulan dari shaklee, info dan perkembangan shaklee, aktiviti shaklee, dan pelbagai resepi dan tips kesihatan secara terus dari web tersebut. Kalau bukan ahli tak dapat tau kelebihan ni. Jika ada sebarang promosi anda orang pertama akan tahu!

Penjimatan yang berganda. Sudahlah dapat beli pada harga ahli, lepas tu anda juga layak menerima duit lagi jika pembelian anda pada bulan tersebut melebihi 150uv/point. Dapat ‘cashback’ tu! lagi best sebab shaklee transfer terus ke akaun anda setiap pertengahan bulan. Bergantung kepada jumlah point anda, anda boleh dapat cash back dari 2-4 angka! Bagi yang nak tambah pendapatan, ini peluang anda. Tak susah pun, hanya jadi pengguna, jatuh cinta dah kat produk, senang kongsikan dengan rakan dan keluarga. Hanya dengan itu anda dah boleh jana pendapatan tambahan tau dan automatik anda sudah pun bergelar ejen Shaklee Malaysia. Ramai dah berjaya, jadi jika berminat, adaa sarankan anda patut sangatlah cuba. alang-alang dah guna kan..Kami menyediakan kumpulan sokongan untuk anda. JIka nakkan pendapatan 2-5 angka, ini peluang anda!


Sponsor Ads


About Tony S. Advanced     Small Business Owner

36 connections, 2 recommendations, 124 honor points.
Joined APSense since, March 14th, 2019, From New York, United States.

Created on Mar 27th 2021 02:22. Viewed 378 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.