RevPages

MP3 Terapi Ruqyah Syariah

by Emkay Abdul
Penyembuh Kerasukan,Terkena Sihir Dan Untuk Merawat Pelbagai Penyakit
Recommended Features
  • Rawatan Islam Yang Paling Menakjubkan
  • Dengan Hanya Menggunakan Bacaan MP3 Ayat-Ayat Ruqyah Syariah
  • Penyembuh Kerasukan,Terkena Sihir Dan Untuk Merawat Pelbagai Penyakit
Learn more about MP3 Terapi Ruqyah Syariah»

Review on MP3 Terapi Ruqyah Syariah

http://terapiruqyahsyariah.blogspot.com

TERAPI RUQYAH SYARIAH MENGGUNAKAN MP3 AYAT-AYAT SUCI AL-QURAN SEBAGAI PENAWAR SIHIR,MEMULIHKAN DARIPADA GANGGUAN JIN DAN IBLIS SERTA PENYEMBOH 1001 JENIS PENYAKIT.

ASSALAMUALAIKUM!

DAPATKAN SEGERA MP3 RUQYAH SYARIAH BHG.1 DAN 2
MP3 RUQYAH SYARIAH ADALAH PENAWAR SEGALA GANGGUAN JIN DAN 1001 PENYAKIT
MP3 PENGESAN JIN DAN PENAWAR SIHIR
RUQYAH SYARIAH BHG.1 (MP3 45.2MB/WMA 4.88MB) DAN RUQYAH SYARIAH BHG.2 (MP3 67.9MB/WMA 7.32MB )
Sila download MP3 file ini dan save kedalam h/p,gadget atau PC dan perdengarkan bacaaan sehingga tamat.Perhatikan simptom yang akan anda alami setelah selesai mendengar bacaan MP3 Ayat-ayat Ruqyah ini ..

1) Denyutan jantung makin kencang
2) Badan bergetar
3) Ada benda bergerak-gerak bawah kulit
4) Mengantuk/menguap
5) Batuk
6) Gelisah
7) Panas di tengkuk

Jika ada mengalami sebahagian simptom2 diatas,kemungkinan besar ada jin yang menghuni tubuh anda. Penjelasannya adalah mudah,jin yang berada dalam tubuh kita akan bergerak melalui salruran darah kita,ayat-ayat ruqyah syariah ini pula amat mustajab dalam menyakiti mereka,lalu mereka akan kucar-kacir dalam darah kita lalu menyebabkan degupan jantung kita bertambah kencang.Bagi pesakit-pesakit sihir pula,jin dalam badan akan membuatkan kita mengantuk apabila mendengar mp3 ruqyah syariah ini.Dan bagi kes saka,kita akan terasa panas ditengkuk.

RUQYAH SYARIAH MP3 ini amat mujarab diperdengarkan 3 kali sehari bagi mereka yang mengalami pelbagai penyakit gangguan jin,kerana fadhilat ayat2 tersebut amat mustajab bagi mengusir jin2 jahat/sihir serta memagar diri kita.Selain itu pesakit juga kena baca banyak-banyak dalam hati tak kira masa dan tempat zikir THO HA (surah taha ayat 1). Kesannya semasa membaca zikir itu adalah perut akan terasa mual dan seterusnya sendawa.Ini petanda segala jin-jin dalam tubuh kita beransur-ansur keluar InsyaAllah..

Dengan mendengar MP3 ruqyah syariah ini, insyaAllah mampu menyembuh segala penyakit misteri antaranya:-

-Fikiran runsing/jiwa gelisah
-Menyembuhkan penyakit histeria,sihir dan saka
-Mengusir jin didalam badan,rumah dan premis perniagaan -Ketegangan dalam rumahtangga -Menyembuhkan anak-anak yang menangis malam -Penambat kasih sayang antara anak dan ibubapa -Anak-anak mudah mendengar kata orang tua -Menguatkan daya menghafal dan pembelajaran -Membuatkan minda lebih positif dan fokus terhadap kerja dan pembelajaran -Membersihkan aura diri dan menyahkan energi-energi negatif dari badan

CARA MENGGUNAKAN MP3 RUQYAH SYARIAH
1) Bagi kesihatan diri dan keluarga,pasangkan mp3 ini didalam rumah/premis perniagaan 3 kali sehari atau pasangkan dari malam sampai kepagi (auto repeat).
2)Bagi pesakit gangguan jin,dilarang memasangnya didalam kereta,kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan.
3)Bagi anak-anak yang menangis diwaktu malam,anda perlu pasangkan dengan kuat,insyaAllah jin/syaitan akan lari dari mengganggu anak-anak anda.
4)Untuk merawat histeria,sihir,saka dan lambat jodoh,sediakan 3 botol besar air mineral,buka penutupnya dan pasangkan mp3 ruqyah ini 3 kali bacaan sebelah air tadi (kira-kira 1 jam 20 minit).Air tadi dibuat minum seteguk untuk 3 kali sehari dan lakukan hari berikutnya sehingga air tadi habis.Tiap-tiap lepas solat perlu baca Ayatul Qursi 3 kali dan Al Insyirah 3 kali secara istiqomah.Kemudian disebelah malamnya pula,mp3 ruqyah ini hendaklah dipasang dari malam sampai pagi selama sebulan.
5)Bagi memulihkan rumah/premis perniagaan yang bermasalah,cuma pasangkan 3 kali sehari untuk 3 hari berturut-turut.
6)Jika kita sering mengalami masalah malas dan badan terasa berat,perdengarkan mp3 ruqyah ini 3x sehari,insyaAllah kita akan cergas dan kembali bersemangat.

TESTIMONIAL
Dibawah ini adalah testimonial dari forumer2 dari DCCKMONA.COM yang telah mencuba mendengar mp3 ruqyah..
Author Postcahayacintaku Tue Jan 22 2008
02:27PMRegistered Member #66Joined: Tue Sep 20 2005
01:20PMLokasi: kedahPosts: 65
saya dah try dengar ruqyah mp3 2 mlm lpas saya x leh tido. bila pejam aje, rasa badan kena tindih. berat semacam aja. pastu kat ats bumbung dengar bunyi pasir ditabur. kekadang dengar bunyi derap kaki. nk kata kucing xda pon bunyi miawww.mlm td saya pasang ruqyah ni dalam bilik. alhamdulillah, tidur saya nyenyak, xkena tindih dah, bunyik pasir pon dh xda. tadi saya ada try send ruqyah ni kt member melalui bluetooth, tp hs dia jammed. try kali k2, send lmbt sangat, padahal smlm bluetooth kt member lain cepat aja.sblm saya mendengar ruqyahmp3 bhgn tulang belakang saya slalu kebas. rasa ada mcm benda dok menghisap badan saya, tp la ni Alhamdulillah.
--------------------------------------------------------------------------------------
nie pula testimonial dari forumer hamidarshat...
cintakasih NewbieKarma: 0[applaud]
[smite]Posts: 4
#20 on: April 01, 2008, 08:12:29 AM
1st time pasang kat umah, di tgh2 bacaan tetiba pintu dapo umah kasih berdentum dgn kuat walhal masa tu xde angin, xde ributpun.meremang bulu roma masa tu..
--------------------------------------------------------------------------------------
amoi tanjong Hero MemberKarma: 0[applaud]
[smite]Posts: 715hAmBa teRpiLihRe:#21 on: April 01, 2008, 08:56:18 AM
just nak tanya kawan amoi nie dia dah dwload ruqyah nie satu malam tu..tapi tak sempat abis dwload coz line slow dia stop kan dulu..terus masuk tidonak jadikan ceritamalam tu.ada peristiwa yang tak pernah berlaku terjadi malam tu terperanjat pun ada.. lucu pun ada tengah malam tido, hubby dia jatuh katil tak pernah lagi la jatuh katil..tapi malam tu jatuh katil tengah malam dia tak pasti jam brapa adakah ini satu kebetulan misteri tu.?
--------------------------------------------------------------------------------------
TERBUKTI KEBERKESANANNYA
Ramai pengguna MP3 Ruqyah Syariah ini telah mendapat hasil tindak balas yang menakjubkan dalam menjalani proses rawatan dengan kaedah perubatan Islam ini.
-Individu yang menghadapi gangguan jin seperti hantu raya dan pelesit telah sembuh,pengalaman misteri Kak Noor sendiri dan anak-anak yang bertahun-tahun diganggu hantu raya dirumah Kak Noor telah pulih sepenuhnya setelah mengamalkan bacaan MP3 Ruqyah Syariah ini,oleh sebab itu Kak Noor rasa terpanggil untuk sama-sama berkongsi kaedah ini dengan saudara-saudara Islam semua.Bayaran rm10 yang Kak Noor kenakan itu hanyalah sebagai bayaran diatas perkhidmatan yang Kak Noor berikan ini,kerana sudah menjadi lumrah masyarakat kita sesuatu yang percuma itu tidak akan dihargai dan diamalkan sepenuhnya.
-Ramai individu bermasalah telah pulih dan dapat menjalani kehidupan dengan lebih baik.
-Anak-anak yang bermasalah dari segi pelajaran telah pulih semangat dan dapat belajar dengan cemerlang.
-Para suami (ketua keluarga) yang sakit telah pulih dan dapat bekerja semula dan menggembirakan para isteri.
-Para isteri yang bermasalah telah ceria dan dapat menguruskan rumah tangga dengan baik.
-Hubungan adik-beradik semakin erat dan kasih sayang berterusan menyenangkan hati kedua ibu bapa.
-Golongan wanita dan lelaki yang mengalami halangan berkahwin telah bertemu titik kedamaian dan menjalani kehidupan rumah tangga dengan penuh bahagia.
-Pasangan suami isteri yang sering bertelagah, kembali aman. Suami isteri saling menghormati antara satu sama lain. Rumah tangga kembali ceria dan bahagia.

CARA PEMBELIAN MP3 RUQYAH SYARIAH
1) Sila bank-in RM10 kedalam akaun MAYBANK 158024822209 atas nama NOOR ATILIA dan isikan alamat email penerima karlmarl08@yahoo.com (MP3 RUQYAH SYARIAH BHG. 1 DAN BHG. 2 HANYA BERHARGA RM10 SAHAJA)
2) Sila hantarkan sms maklumat masa dan
tarikh anda bank-in serta alamat EMAIL anda ke 60125617383
3) Saya akan emailkan file mp3 ruqyah syariah tersebut kealamat email yang telah anda berikan itu.

Kandungan fail MP3 RUQYAH SYARIAH
Mp3 bersaiz 45.2MB dan 67.9MB.Kandungan surah-surah dalam MP3 RUQYAH SYARIAH ini adalah :-
1 Al-Fatihah
2 Al-Baqarah 1-5
3 Al-Baqarah 102
4 Al-Baqarah 163-164
5 Al-Baqarah (Ayatul Kursi)
6 Al-Baqarah 285-286
7 Ali-Imran 18-19
8 Al-Araf 54-56
9 Al-Araf 117-122
10 Yunus 81-82
11 Toha 69
12 Al-Mukminun 115-118
13 As-Soffaat 1-10
14 Al-Ahqaaf 29-32
15 Ar-Rahman 33-36
16 Al-Hasyr 21-24
17 Al-Jin 1-9
18 Al-Ikhlas
19 Al-Falaq
20 An-Naas

Related to MP3 Terapi Ruqyah Syariah

Related Resources

Pusat Rawatan Islam KISWAH 'Terapi Ruqyah Syariyyah': Cawangan ...

1 Jul 2010 ... Utz Hayat 017-9065131 Pusat Rawatan KISWAH Terapi Ruqyah .... 5)Menawarkan seminar perubatan Islam & ijazah ruqyah syari'ah kepada agensi, ...

Pusat Rawatan Islam KISWAH 'Terapi Ruqyah Syariyyah'

Seminar Rawatan Islam Ruqyah Syariyyah. anjuran Persatuan Silat Melayu Keris ...... Rukyah Syariah KLANG Utz Khanapiah 019-9940839/Utz Zailan 018-2027559 No ...

TERAPI RUQYAH SYARIAH

Ramai pengguna MP3 Ruqyah Syariah ini telah mendapat hasil tindak balas yang menakjubkan dalam menjalani proses rawatan dengan kaedah perubatan Islam ini. ...

Urut & Rawatan Islam: AYAT RUQYAH SYARIAH

Ruqyah syariah bermaksud ayat-ayat di dalam Al-Quran yang dibacakan kepada seseorang untuk mengubati penyakit, menghilangkan gangguan jin atau sihir, ...

Urut & Rawatan Islam: KHASIAT MP3 RUQYAH SYARIAH

KHASIAT MP3 RUQYAH SYARIAH. Dapat menenangkan fikiran yang runsing dan jiwa yang ... Ayat Ruqyah adalah sebagai ikhtiar dan asbab dalam konsep rawatan. ...
Resources Box  
The Final Crusade
Spree which ended in 69 deaths. All based on him wanting to further the age...

The 3 Simple Alkaline Tricks to Los...
Which can be viewed on any computer (PC or MAC). You can read it on your co...

Finally learn how to prove God,the ...
This product will show you the existence of God,Jesus Christ, and the Holy ...


About Emkay Abdul Innovator     

45 connections, 0 recommendations, 93 honor points.
Joined APSense since, April 10th, 2008, From Ipoh, Malaysia.

Created on Aug 12th 2010 07:08. Viewed 1,731 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.