Articles

Wat zijn de stappen om geld toe te voegen aan mijn Skype-account?

by Caitlyn Morisset skype contact telefoonnummer +31-202253603

Er zijn miljoenen Skype-gebruikers over de hele wereld en je hebt absoluut krediet nodig om te bellen naar je vrienden, familieleden, metgezellen. In dit blog beschrijft het ondersteuningsteam van Skype u een volledige beschrijving om dit proces te voltooien.

Aanwijzingen voor het controleren en kopen van tegoed van Skype:

  • Eerst moet een gebruiker zich aanmelden bij Skype en vervolgens op de menuknop van het apparaat klikken of u kunt vanaf daar op het menupictogram klikken.
  • Zodra u dit hebt gedaan, klikt u op 'Skype-tegoedsaldo' en ziet u het tegoed in uw account.
  • Als u denkt dat u wat tegoed moet toevoegen aan uw account, moet u op "Skype-tegoedbedrag" klikken.
  • Vervolgens moet u klikken op "Krediet kopen" en vervolgens kunt u uw kredietrekening selecteren en vervolgens op "Doorgaan" klikken.
  • Hierna zal het u vragen om uw land en betaalmodus te kiezen en dan opnieuw op "Doorgaan" te drukken.
  • Bij de volgende stap zal het u vragen om enkele belangrijke informatie in te vullen en vervolgens op "Nu betalen" drukken om dit proces te voltooien.


Zodra u deze stappen volgt, kunt u eenvoudig bedragen toevoegen aan uw account. Heeft u in dit geval hulp nodig, neem dan Skype-klantenondersteuning Nederland voor de oplossing. Nadat u verbinding hebt gemaakt met het ondersteuningsteam, kunt u direct een oplossing voor uw zoekopdracht krijgen, omdat experts u altijd graag willen helpen. U zult blij zijn wanneer u verbinding maakt met het ondersteuningsteam voor elke gerelateerde zoekopdracht.

Deskundigen kunnen u om de speciale toestemming vragen zodat ze uw scherm op hun bureaublad kunnen nemen via externe toegang en ook u kunt zien wat er op uw scherm gebeurt. Dit is een slimme manier om dit proces te leren en vanaf de volgende keer kunt u deze taak eenvoudig zelf uitvoeren.

Voor meer hulp belt u het Skype telefoonummer Nederland +31-202254473.


Sponsor Ads


About Caitlyn Morisset Junior   skype contact telefoonnummer +31-202253603

3 connections, 0 recommendations, 13 honor points.
Joined APSense since, March 26th, 2018, From Amsterdam, Netherlands.

Created on Apr 20th 2018 00:24. Viewed 366 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.