Articles

Stripshow Danmark, Strip København, Stripper

by Shawn Frank SEO Expert

Et stripshow varer almindeligvis mellem 10 og 15 minutter.
Det indskudte ord ‘almindeligvis’ indikerer at et stripshow både kan være kortere og længere end 10 – 15 minutter, men at langt de fleste strippere holder sig inden for den ramme.
Er et stripshow med en varighed af 15 minutter bedre end et stripshow der kun er 9 minutter langt?
Nej, mange af vores kunder drager fejlagtigt en direkte parallel mellem kvaliteten af et stripshow og den tidsmæssige varighed.
Et kort indslag
I langt de fleste tilfælde er et stripshow et kort indslag med det formål at løfte feststemningen. Samtidig er et stripshow et indslag som ‘stjæler’ festens fokus i det tidsrum showet står på. Bliver showet for langt, hensættes festen til en passiv tilskuerrolle med nedadgående intensitet.

Showet som omdrejningspunkt
Selvfølgelig er der situationer hvor stripshowet kan være hele omdrejningspunktet – fx til en ladies night eller en herreaften – men i sådanne tilfælde er det andre typer stripshow, som fx ‘table dance’, hvor drikkepenge stoppes i stripperens trusser, eller show konstellationer med flere strippere, som foretrækkes.
Til polterabend, svendegilde, fødselsdagsfest mv. handler det om at feste sammen og fejre et menneske man holder af, hvortil stripshow et blot er et glædes-forstærkende indslag i festivitasen.
Laver stripperen fødselsdagsfesten om til en endeløs omgang narcissistisk selviscenesættelse med tunge rytmer fra et øredøvende nonstop remix, og ikke stopper før han (de kendte eksempler på dette er mandestrippere) bliver smidt ud, så kan det godt være du fik mange minutter pr krone, men du fik også en fest efterladt med en flad stemning.
Omvendt kan et stripshow også blive så kort, så det nærmest er forbi inden det gik i gang, hvilket også efterlader en flad stemning.
Artisten skal således holde en hårfin balance mellem, på den ene side levere et show som forekommer fuldkomment, og på den anden side undgå at begå overkill og tabe begejstringen.
Pointen er, at det vigtige er selve oplevelsen af stripshow et, mere end det er den tidsmæssige varighed, som er afgørende for om det er et godt stripshow. Derfor er de ‘10 – 15 minutter’ som vi giver som svar på spørgsmålet ‘hvor længe varer et stripshow’ også mere en rettesnor end det er en ‘kilopris anvisning’. Der findes artister som kan levere 17 minutter og stadig fastholde begejstringen, ligesom der findes stripshow af 8 minutters varighed, som stadig virker storslåede og fuldkomne.
Nogle stripper tilpasser varigheden af showet, i forhold til det aktuelle arrangement, arrangementets rammer, og den umiddelbare feedback fra det tilstedeværende publikum. Andre strippere har et koreograferet show hvor varigheden er fastlagt fra start.
De artister du finder hos Strip Danmark, har vi anvist at levere stripshow med en varighed på mellem 10 og 15 minutter. Det har vi ikke gjort for, at du som kunde skal stå klar med et stopur og måle om showet overholder ‘ISO-normen’, men fordi vores egen erfaring er, at 10 – 15 minutter er en god varighed for et stripshow. Men dermed ikke sagt, at showet behøver blive dårligere fordi det er et minut kortere eller længere.
Lange show på bestilling
Står du som arrangør af en begivenhed, hvor stripshow et skal fungere som selve omdrejningspunktet, så kontakt os og beskriv hvad du har i tankerne.
Vi kan både levere dobbeltshow og pakkeløsninger. Pakkeløsningerne kan være med både strippere og eventpiger, eller med en besætning af 3 – 4 mandestrippere, hvis det fx måtte dreje sig om en ladies night.
Vi har også strippere som optræder med table dance, og ikke stopper showet før publikum stopper med at proppe drikkepenge i trusserne – hvorved showet bogstaveligt talt varer lige så længe som tegnedrengen rækker.


Sponsor Ads


About Shawn Frank Advanced   SEO Expert

66 connections, 0 recommendations, 172 honor points.
Joined APSense since, March 9th, 2017, From Texas City, United States.

Created on Aug 24th 2021 13:31. Viewed 270 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.