Articles

Se skyltarna! - Det är dags att renovera din pool

by Pool Sweden At Pool Sweden AB, we supply exclusive pools, pool

Är du en husägare? Om du har haft ditt hem i tio år planerar du kanske att göra några uppdateringar och öka värdet på fastigheten. Om du nu är en husägare som har en simbassäng, kom ihåg att din oas också behöver uppdateras då och då, oavsett om det är hanteringen, brickan, poolen eller en fullständig översyn.


renovera din pool


En pool åldras och ögonblicket kommer där den behöver renoveras. Det är en känslig procedur som kräver en professionell. Platinum Pools är redo att hjälpa dig genom att ge dig den bästa ombyggnadsrekommendationen din pool förtjänar genom att använda rätt metod för att göra din pool ny igen.


Se tecken på att din pool behöver en ombyggnad!


De vanligaste orsakerna till ombyggnad av en pool är:


Läckage

Enligt experterna kan vattenläckage utvecklas via skummare, rörventiler, returstrålar, huvudavlopp och belysningsarmaturer. Du vill inte ta några chanser; att ringa ett läkemedelsföretag kan hjälpa dig att undvika mer betydande problem och ekonomiska utgifter i framtiden. Vi rekommenderar starkt att du gör en läckagedetektering innan du gör några renoveringar i din pool för att säkerställa att inget läcker innan eller efter att renoveringen är klar.


Byt skummare, rörventiler, returstrålar, huvudavlopp och belysningsarmaturer

Dessa delar limmas och placeras i poolens struktur. Genom att anställa en professionell kan det stoppa eventuellt läckage under utbytesprocessen. Alla poolavlopp måste nu vara VGB-kompatibla. Om du har ombyggt din pool och inte har VGB-kompatibla avlopp måste du byta ut dina poolavlopp.


Ersättning av brickor och kopiering

Efter några år kan hanteringen försämras på grund av många faktorer, vilket får den att spricka och eventuellt skada någon barfota. Om du ser att detta händer med din pool, få en professionell för att reparera den omedelbart. Tänk på att hanteringen har många viktiga funktioner som att hålla vatten från att falla bakom betongskalet och hålla det stänkta vattnet ut för att rinna från poolen och i avlopp i närheten. Sade vi också att de är kronskönheten i din pool?


Byte av utrustning

Om poolpumpen gör mycket ljud, eller om det finns en läcka mellan pumphuset och motordelen, måste du byta eller reparera pumpen omedelbart. Även om vissa experter säger att det inte är svårt att installera en, rekommenderar vi starkt att du ringer en professionell pooltekniker för att göra det åt dig. Tänk på att utrustningen måste bytas efter en viss tid.


Renoveringspool Lägg till torv

Andra alternativ för renovering av poolen

En renovering av en pool förändrar inte bara utseendet utan förbättrar också utseendet på din trädgård. Det kan skapa en mer bekväm miljö och locka alla i din familj att använda oasen oftare.


Det finns många möjliga ombyggnadsalternativ för en pool i marken:


 • Utöka eller minska storleken på din pool

 • Ändra formen på din pool

 • Lägg till brandfunktioner, vattenfunktioner eller båda

 • Bygg ett utomhuskök

 • Lägg till en pergola eller en paviljong

 • Om du inte har ett spa, lägg till ett

 • Ändra eller utvidga poolen

 • Lägg till en green

 • Lägg till eller ta bort däck

 • Byt ut din kakel och klara

 • Gör om din pool


Det finns många sätt att göra din pool mycket roligare, men det är också viktigt att:
 • Gör en lista över de funktioner du vill ha

 • Ring en professionell och be om en uppskattningSponsor Ads


About Pool Sweden Freshman   At Pool Sweden AB, we supply exclusive pools, pool

4 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, March 23rd, 2020, From Mölndal, Sweden.

Created on Apr 29th 2020 04:05. Viewed 113 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.