Articles

Praktisk løsning til at konvertere Mac Outlook til Windows Outlook på Mac OS

by Nicholas Mitchell IT Manager
Hvis brugere skifter fra Mac Outlook til Windows Outlook, skal det konverteres af Mac Outlook-data til Windows Outlook. Her finder vi ud af den praktiske løsning til at konvertere Mac Outlook OLM-fil til PST-filformat på Mac OS. Inden vi går til løsningen, så lad os vide grundene til at konvertere Outlook til Mac-data til Outlook til Windows. Hvad er OLM-filen og PST-filerne? OLM-fil oprettes i Mac Outlook-fil, der gemmer alle e-mails, kontakter, noter, kalendere og meget mere. På den anden side oprettes PST-filen af ​​Windows Outlook. Det indeholder hele data som en OLM-fil. Årsager, der er ansvarlige for konvertering af Mac Outlook-fil til Windows Outlook Flere mulige årsager er ansvarlige for konvertering af Mac Outlook-data til Windows Outlook PST-fil. Her er de vigtigste grunde - • Organisationen skifter til Windows-miljøet. • Utilgængelighed af Mac-miljø og midlertidigt arbejde i Windows-miljø. • For at øge bred portabilitet af e-mail-data (Windows-miljø bruges i vid udstrækning) Måder at konvertere Mac Outlook til Windows Outlook PST Der er såvel manuelle som tredjepartsværktøjer til at konvertere Mac Outlook-filer til Windows Outlook PST-filformat. Men hvis du vælger en manuel proces til at konvertere Mac OLM-fil til PST-filformat, kan du stå over for flere problemer, da det kan skade dine dataelementer, miste formatering osv. Også den tid, manuel metode tager, er for meget. Derfor anbefaler eksperter at bruge OLM til PST Converter på Mac. Dette er et avanceret og simpelt håndteringsværktøj til at konvertere enhver stor størrelse Mac Outlook OLM-fil til PST-filformat på Mac OS. Dette program er velprøvet, så der er 100% sikkerhed for brugerdata under hele konverteringsprocessen. Der er kun et par enkle trin involveret i konvertering af Mac Outlook-filer til Windows Outlook på Mac OS. For at forstå den komplette proces, lad os vide trinene til at udføre Mac Outlook til Windows Outlook-konvertering.

1. Download og start Mailvita OLM til PST Converter til Mac. 2. Tilføj OLM-filen ved hjælp af knappen Tilføj fil. 3. Vælg indstillingen Output. 4. Vælg placering for output PST-fil. 5. Klik på knappen Generer, så konverteres OLM-filen til PST-filformat. Funktioner, der tilbydes af Mac OLM til PST Converter
  • Konverter jævnligt enhver stor størrelse OLM-fil til PST-fil
  • Konverter alle data fra Mac Outlook OLM-fil
  • Outputplacering efter brugervalg for at gemme PST-fil
  • Intet krav til installation af Outlook for at bruge program
  • Se OLM-fil komplette data før konvertering
  • Understøtter alle versioner af Mac og Windows Outlook
  • Bevar vedhæftede filer og e-mail-attributter
  • Gratis prøveversion til alle brugere

Afslutter Konverteringen af ​​Mac Outlook-data til Windows Outlook bliver meget enkel, når du følger softwaren, der diskuteres i dette indlæg. Den manuelle løsning er ikke egnet hele tiden og for alle brugere, derfor foreslår fagfolk tredjeparts OLM til PST Converter, som er 100% sikker at bruge og enkel at implementere.

Sponsor Ads


About Nicholas Mitchell Freshman   IT Manager

12 connections, 0 recommendations, 45 honor points.
Joined APSense since, October 21st, 2019, From Bryanston, South Africa.

Created on Jan 13th 2021 03:51. Viewed 85 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.