Articles

Inzichten voor het kopen van led-buitenverlichting

by PretMet Led Online LED Store
LED-lampen winnen snel marktaandeel vanwege hun brede scala aan kenmerken. LED's lichten feller op dan andere lampen, zoals CFL's of gloeilampen. LED-lampen zijn efficiënter en hebben de langste levensduur met een productgarantie. Het is niet alleen voor binnentoepassingen, maar ook voor tal van buitenfuncties.

Straatverlichting, parkeerterreinverlichting, enz. Hebben zeer efficiënte en hoogwaardige lichten nodig die de veiligheid garanderen. Daarom heeft LED-buitenverlichting de meeste voorkeur vanwege de kwaliteit van de helderheid die het biedt.

De meeste samenlevingen hebben te maken met de veiligheidsproblematiek vanwege doffe verlichting. Parkeerplaatsen en buiteningangen hebben goede verlichting en een veilige sfeer nodig voor de leden van de vereniging, huurders en gasten. De kwaliteit van de bliksem die op de parkeerplaats wordt gebruikt, toont de veiligheidsmaatregelen die door de eigenaar van het gebouw zijn genomen. Het parkeerlicht werkt van zonsondergang tot zonsopgang, daarom moeten ze energiezuinig zijn.

De levensduur van de LED-lampen moet langer zijn, want als personeel of arbeid wordt ingehuurd voor de onmiddellijke verandering kan dit duur worden. Bij het kiezen van een lamp voor dit doel moet rekening worden gehouden met de kenmerken zoals lichtkwaliteit, energie-efficiëntie en levensduur. LED-lampen ideaal zijn de perfecte oplossing voor alle problemen.

Een van de nadelen van de LED-verlichting is de kostprijs. LED's zijn duurder dan CFL's en gloeilampen, maar hun levensduur is 10 keer langer dan de andere lampen. Daarom is duidelijk te zien dat investeringen in led-lampen de aanschaf waard zijn. Hier geven we een lijst van punten die in overweging moeten worden genomen voor LED buitenverlichting sarmaturen.

Punten waarmee rekening moet worden gehouden bij buitenverlichtingsarmaturen

● Lichtkwaliteit

De lichtkwaliteit kan de look zowel verbeteren als kristalhelder maken. U moet het verschil hebben opgemerkt tussen traditionele gele straatverlichting en moderne witte straat-LED-verlichting. Alleen de transformatie van lichten kan de hele kijk van uw samenleving of de veiligheid van de parkeerplaats verbeteren.

● Energie-efficiëntie

Eerdere metaalhalidelampen en HPS (High-Pressure Sodium) werden gebruikt voor buitenverlichting. De LED's hebben ze efficiënt vervangen, waardoor kosten worden bespaard en licht van betere kwaliteit wordt geboden. De grootste kostenpost van de gebouwen wordt gevormd door de elektriciteitsrekeningen en in het bijzonder de straatverlichting buiten of parkeerterreinverlichting die elke dag 8 uur continu brandt. Ziekenhuizen en kantoren zijn uitzonderingen waar binnenverlichting meer oplicht dan straatverlichting.

● Langere levensduur

Als u een HPS-lamp of CFL-lamp koopt die tot 1-2 jaar meegaat, zult u een aardig bedrag besteden aan het terugkopen ervan en arbeidskrachten inhuren om ze te vervangen. De slimme optie zijn LED-lampen die een lange levensduur hebben van maximaal 5-10 jaar. De winkeliers staan ​​klaar om u de garantie te geven van gloeilampen die u koopt. Samen met deze vervanging van normale lampen na elke 1-2 jaar kan dit een extra belasting zijn voor de samenleving of de onderhoudsafdeling.

Samenvattend

Nu heb je inzicht gekregen in de voordelen van straat LED-verlichting en daarom moet je kiezen voor helder wit gekleurde LED-verlichting voor zowel binnen als buiten. Deze wijziging zal resulteren in zowel lagere kosten als een lager stroomverbruik.

Sponsor Ads


About PretMet Led Freshman   Online LED Store

0 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, June 4th, 2020, From Roswinkel, Netherlands.

Created on Feb 21st 2021 23:37. Viewed 146 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.