Articles

Hur du skyddar Gmail-e-postmeddelanden till PST utan att Outlook installeras

by Nicholas Mitchell IT Manager
Vi alla parar ungefär Gmail, det är en av de bästa e-postdatorer eller lagringsprogram från de värsta två decennierna. Många e-postklienter kom och går men ingen av dem leder detta. Men få beställningsfiler föredrar skrivbordsbaserad e-postklient lika Thunderbird eller Outlook. Av de mest föredragna är MS Outlook. Nu använder de flesta organisationer Outlook antingen som sin stationära e-postdator eller webbaserad som Office 365 Outlook. Problemet kommer när en person från Gmail måste vända sig till Outlook eller distribuera sin e-postmeddelande med någon i Outlook-programmet. För att fastställa det här jobbet kom vi fram till denna dagbok för att använda Google-användare för att utesluta Gmail-e-postmeddelanden till PST utan Outlook Installment fattigdom.


Google ger bara steget att ladda ner Gmail-in MBOX-ändring med Google Portable. Det finns ingen ny lösning som Google tillhandahåller för sina användare än. Ändå finns det flera automatiska medel i branschen som kan chifera detta problem. De ger dig inte bara möjligheten att exportera Gmail i klassisk MBOX-information utan också låter dig säkerhetskopiera Gmail-filen till PST-, EML-, MSG-format. Styckskrivning är allvarlig för olika e-postklienter.
 
"Hälsning! Jag skyddar ett problem. Jag brukar använda Gmail för e-poständamål. Nu fick jag ett nytt jobb och min nya grupp använder Outlook som e-postklient. Eftersom Gmail är begränsat till att vara gammalt av anställda i företaget. Jag vet mycket central e-post att använda i min struktur och parar inte steget att exportera Gmail till PST utan Outlook. Om någon känner till något steg så tacka mig och gå med. Individuell en bra dag. "

"Hälsningar! Kan jag förbjuda Gmail-e-postmeddelanden till PST utan att Outlook är installerat på min dator? Jag person att distribuera mina e-postmeddelanden med min medarbetare och han använder Outlook för e-poständamål. Jag är exklusivt knulla för att utesluta Gmail till MBOX med Google Portable men inget annat steg. Finns det något sätt att använda som jag kan importera e-postmeddelanden från Gmail till PST? Jag ger euforiska om någon löser mitt problem snabbt. "


Vilka är de andra fördelarna med säkerhetskopiering av Gmail till PST?

Skydd av berättelsesdata från Gmail till PST-ändring hjälper någon att få en säkerhetskopia av primära Gmail-e-postmeddelanden. Som vi alla eff, är inget oskadligt över nätet. e-post kan hackas eller nackdelas vid valfri komponent. Google säkerhetskopierar inte heller din e-post på någon server. Så om informationen är människor så kan du inte återvinna den ändå.

Champion-svaret för att exportera Gmail-e-postmeddelanden till Outlook PST-format

Efter att ha sökt och undersökt poängsätter vi att Gmail Backup for Mac Tool är den enda programvaran som kan boka Gmail-e-postmeddelanden till PST utan Outlook-start krävs. Annat automatiserat kan uteslutande utföra förlängningen om Outlook är installerat. Med hjälp av detta Gmail-stegprogramvara kan du importera e-postmeddelanden från Gmail till PST-, MSG-, MBOX- och EML-information. Den här byrån är också lätt för båda Mac-användare. Du kan alltid prova den kostnadsfria nuvarande utgåvan av verktyget vilken modul lägger till en precis fil nästan hur programvaran fungerar. Utställningstyp kan exportera 100 e-postmeddelanden, 10 artiklar av typmaskinskrivning (kontakter, kalendrar och tvångsmail)

Fördelar med att använda godkännandeverktyget

  • Forestall Gmail-e-post i PST-, EML-, MBOX- och MSG-format
  • Det omfattar inte installation av något annat som täcker samma Outlook för att delta i PST
  • Inkrementellt alternativ att exportera exklusiva nya e-postmeddelanden
  • Underhåller mapporganisationen efter tillväxten av varan slutförts
  • Föreslå filter för selektiv data för varor
  • Skapat exportfråga efter att konverteraren är klar
  • Boka Gmail-e-postmeddelanden till PST och andra format vid önskad positionering
  • Skapar en disjunct-mapp för stycktyp som exporteras

Stegvis resultat för att importera Gmail till PST utan Outlook

1. Ladda ner och hämta godkännandeverktyget från den funktionella webbplatsen
2. arkivera Gmail-underlaget för inloggning
3. Överlägsen e-postmeddelandet som du vill duplicera
4. Överför sedan typmaterialet som PST eller ytterligare initialisering
5. Använd den separata besluten för att undvika selektiv mappspost eller i enlighet med ärendet
6. Hit Export fix, det ger att agera säkerhetskopieringen och informationsgåvan hittas på ingen sekund

indelning

Som vi vet finns det ingen uppsättning från Google för att exportera e-postmeddelanden från Gmail till PST-information. Det ändras för att undvika programvara som kan uppfylla belastningen. Den oöverträffade verktygsgrävningen och fördelarna har förklarats i denna dagbok. Du kan välja denna blekmedel, vi vet att den är professionell men det är det mänskliga steget att reservera Gmail-e-postmeddelanden till PST utan Outlook-installation. Du kan med rätta använda den nuvarande urladdningsvarianten för att skydda smala data till ett kvartärt format.

Sponsor Ads


About Nicholas Mitchell Freshman   IT Manager

12 connections, 0 recommendations, 44 honor points.
Joined APSense since, October 21st, 2019, From Bryanston, South Africa.

Created on Nov 12th 2019 01:41. Viewed 514 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.