Articles

HPE2-W01 Actual Exam

by David Milan IT Certification

Question: 1

 

What differentiates the Aruba 330 Series APs from the 310 and 320 Series?

 

A. 802.11ac Wave 2 capability

B. four streams for MU-MIMO capability

C. built-in BLE beacons

D. integrated Smart Rate ports

 

Answer: D       

 

Question: 2

 

A college campus needs seamless roaming so that students and faculty receive the best coverage possible as they move from building to building. Which feature of Aruba Mobility Master should you recommend to address this customer requirement?

 

A. Adaptive Radio Management (ARM)

B. Controller Clustering

C. Automatic User Load Balancing

D. MultiZone

 

Answer:  D   

 

Question: 3

 

Which Aruba product can collect contextual data about Wi-Fi-enabled mobile devices and safely send this data to analytics platforms for business intelligence?

 

A. Aruba Beacons

B. Meridian AppMaker

C. Aruba ALE

D. Aruba AppRF

 

Answer: C       

 

Question: 4

 

Your customer is in a very competitive industry that is characterized by aggressive development cycles. They need a networking solution that helps them respond quickly in this environment. Which business outcome should your networking solution address?

 

A. minimize risk

B. improve customers' experience

C. enhance employees7 experience

D. increase agility and flexibility

 

Answer:  D      

 

Question: 5

 

A middle school requires an inexpensive solution to provide Wi-Fi services in each classroom. Which Aruba Instant AP should you include in your solution?

 

A. Aruba Instant 207

B. Aruba Instant215

C. Aruba Instant 225

D. Aruba Instant 235

 

Answer: A      

 

Question: 6

 

What do IT departments use to ensure that all devices in a BYOD environment are secure?

 

A. Public key infrastructure

B. Virtual Private Networks

C. single sign-on authentication

D. policy management

 

Answer: D        

 

Question: 7

 

You have sold 30 Aruba Instant APs to a customer who wants to install them in a number of warehouses. The customer would like their IT staff to manage the APs and wants automatic software updates. Which management tool should you recommend?

 

A. HPEOneView

B. Aruba Central

C. Aruba Airwave

D. Aruba Instant APUI

 

Answer: B        

 

Question:  8

 

Which Aruba technology provides customers with zero-touch provisioning at branch and remote offices?

 

A. AppRF

B. Activate

C. Smart Rate

D. Provision ASIC

 

Answer: B 

    


Test Information:

Total Questions:  91

Test Number: HPE2-W01

Vendor Name: hp

Cert Name:   HPE Sales Certified

Test Name:   Selling Aruba Products and Solutions

Official Site: https://www.certswarrior.com/

For More Details: https://www.certswarrior.com/exam/HPE2-W01/

Sponsor Ads


About David Milan Freshman   IT Certification

16 connections, 0 recommendations, 47 honor points.
Joined APSense since, July 28th, 2017, From Bhrmingum, United Kingdom.

Created on Nov 7th 2017 02:04. Viewed 339 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.