Articles

Hoe Outlook PST-bestanden migreren naar MSG-bestandsindeling voor één e-mail op Mac?

by Nicholas Mitchell IT Manager
Tegenwoordig worstelen veel gebruikers met goederenberichten van PST naar MSG-formaat, samen met bijlagen. Om Outlook PST e-mails naar MSG-formaat te boeken, probeer PST naar MSG op Mac te converteren om de conversie perfect te bewijzen. Hier is de sappigste set voor gebruikers waarmee de gebruiker PST naar MSG op een zachte manier kan initialiseren.


Er zijn gebonden redenen die de gebruiker dwingen PST naar MSG-formaat te converteren en Outlook-e-mails naar MSG-formaat uit te sluiten. Voordat we stoppen met een behandeling in de buurt van de redenen voor de inwisseling van PST- naar MSG-indeling, laten we een prikkelbare praktijk in de buurt van PST-bestanden en MSG-bestanden zetten.

Snel overzicht van PST- en MSG-bestanden

Terwijl we die vooruitzichten beschouwen, is dit de populairste e-mailkuur die op grote schaal wordt gebruikt door de uitgebreide producten van commerciële gebruikers. Zowel PST- als MSG-e-mailbestandsextensies zijn gerelateerd aan Microsoft Outlook, maar beide zijn polair op verschillende manieren.

PST-bestand is een opslagbestand van Microsoft Outlook dat de hele mail met Outlook bevat. Het bevat Outlook-e-mails, notities, taken, dagboeken, taken en dergelijke staatslieden. De primaire stevigheid is het financieren van de voltooide database met vooruitzichten.

Terwijl het MSG-bestand ook wordt geassocieerd met een Outlook die een geconcentreerde e-mail in één MSG-bestand bevat. Het kan handmatig worden gemaakt door de gebruiker met behulp van de stap voor stap tekenen en parel. MSG-bestand bevat stevige cope-informatie, belichamen, hyperlinks en bijlagen indien gratis.

Redenen om PST naar MSG-formaat te exporteren

Niemand wil zijn reliëfformaat opgeven, maar beide ongewenste situaties dwingen iemand om PST naar MSG-formaat te converteren. Vanwege verschillende verantwoordelijkheden of behoeften, pauperism gebruikers om oplossing MSG-bestanden van PST-formaat. Veel van de gemeenschappelijke redenen worden hieronder besproken:

Selectie-e-mails voor forensische resolutie: - Het middel stelt de gebruiker in staat Outlook PST naar MSG-informatie te converteren en helpt de gebruiker bij het extraheren van berichten van PST naar MSG-formaat. Het blijft nuttig om Outlook PST-e-mails in MSG-formaat te gebruiken.

Verminder kansen op accumulatie: - Er zijn veel kansen op debasement in omvangrijke bestandsvuller. Om deze situatie te overwinnen, hebben gebruikers armoede om PST om te zetten in MSG-info en de kansen op degradatie te beperken.

Haastige e-mail Rechts: - Toegang krijgen tot het gewenste e-mailbericht vanaf het volume op een termijn is bijvoorbeeld consumerend dat de gebruiker frustreert. Door PST in MSG-indeling op te slaan, hebben gebruikers vindingrijk toegang tot hun Outlook-e-mails snel in hun groep.

Methoden om berichten van PST naar MSG-bestand te importeren

In elk frame, als u zoekt naar PST converteren naar MSG-formaat gebruikers pauperisme om de gewenste procedure te bepalen volgens hun vereiste. Er zijn twee methoden te koop, d.w.z. Trainingsstap en Technische stap zoals hieronder besproken: -

Oefening Machine om Outlook PST naar MSG-formaat door te geven

  • Maak eerst een nieuwe map op uw bureaublad.
  • Open nu uw Outlook en kies het gewenste e-mailbericht.
  • Selecteer e-mail en gebruik dawdle en drop step om het in een nieuw gemaakte map op het bureaublad neer te zetten.
  • Herhaal de bovenstaande stappen steeds opnieuw totdat uw vereiste MSG-bestanden niet zijn samengesteld.
  • Na dat reactionaire gerinkel in die map en kies Beam voor >> Dunne (gecomprimeerde) map.
  • Stel nu een nieuwe e-mail en bezittingen samen die Zipped Folder als een hartelijkheid.

Met deze stap kan een persoon PST converteren naar MSG met bijlagen. Deze stap is het waard om een ​​paar berichten van PST naar MSG Convert te exporteren. Het is niet geschikt om PST naar MSG-formaat te exporteren. Wanneer u zich schuldig maakt aan oplossingsberichten van PST naar MSG-indeling, duurt dit te veel. Bovendien is het ook niet voldoende om innovatieve informatie te behouden.

Opt Abstracte stap - PST converteren naar MSG op Mac

Probeer in elke behuizing, als oefenwerk geen opgraving is om berichten van PST naar MSG-formaat te importeren, een gespecialiseerde stap. In abstracte stap, gebruikers verarming om PST naar MSG op Mac te kiezen en veilig Outlook-e-mails in MSG-formaat te onthouden. De tool maakt verschillende voorstelfuncties mogelijk die een persoon helpen om PST-e-mails van Outlook in enkele ogenblikken om te zetten. Met de middelen kan de gebruiker PST converteren naar MSG migreren en MSG-bestanden maken vanuit PST-formaat. De software staat volledig open om de e-mailintegriteit en alle e-mailindelingen te reserveren zonder e-mail te verliezen. Over het algemeen is het een resolutie voor gebruikers om PST naar MSG met bijlagen in enkele ogenblikken te converteren. Het is een ongedeerd formaat zonder enige hulp.


Sponsor Ads


About Nicholas Mitchell Freshman   IT Manager

12 connections, 0 recommendations, 44 honor points.
Joined APSense since, October 21st, 2019, From Bryanston, South Africa.

Created on Feb 4th 2020 01:45. Viewed 177 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.