Articles

Hoe Importeer Zimbra naar Office 365

by Camilia Thomas Blogger


Zimbra is een gecompliceerde e-mailclienttoepassing en veel gebruikers vinden het moeilijk om het te gebruiken, dus schakelen ze liever over op cloudopslag. Deze blog bespreekt een korte handleiding voor het importeren Zimbra naar Office 365. Lees de blog om een ​​veilige en professionele methode te ontdekken waarmee je elke bestandsgrootte kunt importeren, aangezien er geen beperkingen en beperkingen zijn. Gebruik de krachtige tool om Zimbra-mailboxitems naar O 365 te importeren zonder enig risico te nemen.

Zimbra naar Office 365 Converter: een snelle oplossing om Zimbra-bestanden naar Office 365 te importeren

Zimbra naar Office 365 Converter bevat meerdere nieuwste en handige functies om Zimbra-bestanden naar meerdere bestandsindelingen te importeren, zoals Office 365, Gmail, Exchange Server, PST, NSF, MSG, HTML, PDF, enz. De gebruiker kan Zimbra-items importeren naar Office 365 zonder enige wijzigingen aan te brengen in de originele MetaData- en e-mailelementen zoals Bcc, Van, Aan, Cc, Datum, Onderwerp, enz. Zimbra naar Office 365-converter is een deskundige keuze en een professionele oplossing en we raden onze lezers ten zeerste aan om het gebruik van de handmatige benadering, omdat het niet veilig is en u zou kunnen eindigen met het verwijderen en beschadigen van uw volledige mailboxitems. Door Zimbra naar Office 365 converter te gebruiken, kan de gebruiker Zimbra in een mum van tijd naar Office 365 importeren en slechts een paar eenvoudige stappen implementeren.

Snelle stappen om Zimbra te importeren naar Office 365 via Zimbra naar Office 365 Converter

● Installeer en voer Zimbra naar Office 365 converter uit op uw systeem.
● Selecteer de bestanden door op de knop ‘Bestanden toevoegen’ te klikken.
● Klik nu op de optie ‘Voorbeeld’ om een ​​voorbeeld van de bestanden te bekijken die u hebt geselecteerd voordat u de bestanden importeert.
● Ga naar de ‘Export’ knop en klik op ‘Office 365’ uit de beschikbare opties die op uw scherm worden weergegeven.
● Vul nu de juiste inloggegevens van uw Office 365-account in.
● Klik op het tabblad ‘Importeren’.

Samenvatting

Lees de blog om een ​​veilige en gemakkelijke manier te vinden om Zimbra snel naar Office 365 te importeren. Deze blog vermeldt een gedetailleerde handleiding over het importeren van Zimbra naar Office 365 zonder je mailboxitems te beschadigen.

Lezen Meer: https://www.kdetools.com/blog/migrate-zimbra-to-office-365-directly.html

Sponsor Ads


About Camilia Thomas Senior   Blogger

131 connections, 10 recommendations, 531 honor points.
Joined APSense since, February 13th, 2019, From New York, United States.

Created on Oct 27th 2020 07:20. Viewed 186 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.