Articles

Hoe een back-up te maken van Hotmail-e-mails op methoden zonder scherm

by Nicholas Mitchell IT Manager
Hotmail is een van de populairste intrekkingswebservices voor het ontvangen en verzenden van e-mails van Microsoft. Het heeft verschillende verrassende functies met een gemakkelijk te gebruiken programma. Maar als het gaat om het downloaden of kampioenschap van e-mails, e-mail en e-mailmappen, en vervolgens die e-mails exporteren naar Hotmail, Thunderbird, enz., Ontbreekt het achter en levert het geen enkele back-upoplossing of downloadprocedures. Hotmail mist elk openhartig download-oplos- of reddingsraamwerk zodat de e-mails hardbound kunnen zijn en offline kunnen worden geïmporteerd. Het zal waarschijnlijk al uw Hotmail-e-mail downloaden en goedkeuren op uw lokale reis en toegang krijgen tot de e-mails waarvan een back-up offline is gemaakt, na mercantilisme naar een e-mailclient op het scherm. Downloaden en exporteren is ratelen om je Hotmail-gegevens te downloaden en te dupliceren, maar denkt er ook bijna over na hoe je het fatsoenlijk kunt doen, dan is dit artikel iets voor jou. De "Hotmail Backup voor Mac" -software is vooral volwassen voor degenen die hun e-mails snel en betrouwbaar willen downloaden en back-uppen. Het is rammelende orbiculeer, maar rammelende indrukwekkende tool om te downloaden, net zo voordelig als Back-up van uw e-mails in de info PST, EML, MSG en MBOX voor het exporteren naar e-mailclients met tegenovergestelde schermen hetzelfde: Outlook Dus deze run geeft u uitbuiting om de tool te horen en te gebruiken "Hotmail Backup voor Mac" uit de cacografie.


Waarom is het verplicht om e-mailgegevens te verzenden?

Vanzelfsprekend is uw Hotmail / Outlook-informatie uw aandacht, vooral die belangrijke e-mails met bijlagen die u dagelijks waarneemt en overbrengt. Maar vanaf dat we koppelen dat Hotmail wordt ingenomen en onderhoud van uw e-mails neemt, maar wie weet wanneer ze plotseling hun accommodatie verhinderen? Ben je geneigd al je e-mails na al die periodes onverantwoordelijk te beantwoorden? Doe alsof niet!

Uw e-mails worden opgeslagen op de computer van Hotmail en voor de versie die u toetreedt tot de server onder invloed van webpagina's en verzoeken. Ik ben er zeker van dat er een tijd was dat je je e-mails wilde raken zonder toegang te krijgen tot Net, manus? Zo ja, dan doet u pauperisatie om te downloaden en een back-up te maken

Wanneer de eerste gegevens ontbreken of permanent van de server worden verwijderd, heeft uw instrument altijd een optie om op te halen, maar exclusief als u een stap uitvoert.

Waarom de Hotmail-stap voor Mac gebruiken?

e-mail wijzigen of downloaden is vandaag zo duidelijk verfraaid dat elke betrokken persoon zijn gecorrigeerde e-mail gedownload en hardcover op gelokaliseerd wil, zonder afhankelijk te zijn van enige organisatorische sites. Maar soms kunt u onbenullig worden tussen een verscheidenheid aan duplicatietools en denkt u wat ik moet gebruiken en veel belangrijker, waarom? het antwoord is reniform, gebruik het antwoord dat uw veiligheid en betrouwbaarheid van uw e-mail verzekert, van het downloaden en kampioenschap tot het herstel van de back-upbestanden. Op deze manier zorgt u ervoor dat na het gebruik van de vloeistof al uw gedownloade Backup-mail-faculteit zonder risico en gezond is. Enkele vreselijke functies zijn:

  • Viervoudige vorm Dit voor back-up: op deze manier kunt u een keuze laten om uw favoriete download en back-up te initialiseren voordat u de wandeling start, zodat u het dubbele bestand na download kunt exporteren naar de e-mailclient van uw keuzescherm. Hiervoor zijn PST, EML, MSG, MBOX opgericht.
  • Take after download: u kunt uw toegewezen e-mails na de download of Backup van de Hotmail-computer verwijderen met behulp van deze tool en beschikbaar zijn op het servertype.
  • Download afzonderlijke applicatie: voordat u de back-upkennis speelt, krijgt uw module de keuze om uw e-mails te filteren, zodat exclusieve gefilterde e-mails worden gedownload en geback-upt en alle toegevoegde wordt uitgesloten.
  • Ventiel Cyberspace-bandbreedte: de software wordt geleverd met een Cyberspace-bandbreedtebeperkingsoptie waarmee u de gewenste hoeveelheid bandbreedtebeperking kunt converteren en downloaden.
  • E-mailheaderbesparing: e-mailstraalgift volledig worden opgeslagen gedurende de hele uitgroei van de stem. e-mail headers gelijk: cc, bcc, IP info, etc. laat intact na download.
  • Triplex-module geverifieerd: deze stemtool biedt zes polaire talen waarmee het programma kan worden ingesteld voor downloaden en dupliceren. De interface-faculteit kan worden uitgewisseld van respectievelijk Land naar Duits, Portugees, Beeldhouwer, Natie en Japans.

Waar en hoe te downloaden?

Als je de functies van de software leuk vindt, waarom probeer je het dan niet? Nu heb je twee opties: je kunt de software downloaden zonder iets te verwerven, maar natuurlijk asymptomatisch met veel gekwalificeerde functies. In plaats daarvan kun je de overstroomde variant krijgen. Voor meer informatie bezoek hier: - 
https://www.mailvita.com/hotmail-backup-for-mac/

Sponsor Ads


About Nicholas Mitchell Freshman   IT Manager

12 connections, 0 recommendations, 44 honor points.
Joined APSense since, October 21st, 2019, From Bryanston, South Africa.

Created on Nov 23rd 2019 03:04. Viewed 516 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.