Articles

Guide til nye bryster

by AK Nygart Få det udseende, du drømmer om
Nye bryster kan være en milepæl i livet for nogle. Hvis man har gået i adskillige år og været ked af den måde, sin krop har set ud på, kan en brystoperation forandre sit selvsyn. Det lyder måske klichéfyldt i andres øjne, men det kan faktisk gøre en stor forskel. Langt størstedelen, der får en brystforstørrende operation, gør det da også, fordi de selv har lyst og udelukkende for deres egen skyld. Der kan være forskellige årsager til, hvorfor man ikke er tilfreds med den måde, sin krop og bryster ser ud på. Det kan skyldes, at man har været gravid, at man ikke synes, brysterne er symmetriske eller noget andet. Noget af det, der irriterer en, kan man selv forsøge at forbedre via eksempelvis motion. På andre områder kan man føle, at plastikkirurgi er den sidste og eneste udvej. Det kunne være ved at få nye bryster

Det er dog både en stor og en dyr beslutning at tage. Derfor kræver det, at man er godt sat ind i tingene, og at man er grundigt informeret, inden beslutningen træffes. Det er bedre at bruge lidt ekstra betænkningstid i forhold til at tage en hurtig beslutning, som man i længden fortryder.

Først og fremmest skal du overveje, om du har finansieringen på plads til at kunne bestille en operation. Det er en dyr affære og kan koste alt fra 25.000 til 60.000 ca. Du må dog endelig ikke lade prisen styre i forhold til, hvilken en klinik du vælger. Ligeledes bør du også kigge på fordele og ulemper, hvis du overvejer at få en brystforstørrende operation i udlandet. Hvis du synes, det er mere overskueligt at dele betalingen op i mindre bidder, er dette også muligt i mange tilfælde. Mange klinikker tilbyder afbetaling, hvor du betaler et fast beløb hver måned. Det aller vigtigste er, at du finder en klinik, hvor du føler dig tryg, og hvor du kan mærke, at personalet er professionelle og har en masse erfaring med silikonebryster.

Det er en god idé at tage en indledende samtale med en kirurg. Her har du mulighed for at stille spørgsmål, og du kan høre, hvad der er muligt, og hvad du kan forvente i forhold til resultater. Samtidigt kan du blive klogere på de mere "tekniske" ting, der knytter sig til silikonebryster - såsom hvilke implantater, du skal have. Skal de være dråbeformede eller kugleformede, og hvilket mærke? 

Der er helt sikkert en masse spørgsmål, som du slet ikke havde tænkt på, at du skulle forholde dig til. Hvor skal indgangen være? Eller sagt på en mere konkret måde: Hvor skal arret sidde efter din brystforstørrelse

Måske vigtigst af alt er det selvfølgelig essentielt, at du er indforstået med eventuelle bivirkninger og konsekvenser, som operationen kan have. Selvom det går godt i de fleste tilfælde, er der selvfølgelig altid risiko forbundet med det at lægge sig under kniven. 

Sponsor Ads


About AK Nygart Junior   Få det udseende, du drømmer om

1 connections, 0 recommendations, 18 honor points.
Joined APSense since, June 19th, 2020, From Copenhagen, Denmark.

Created on Nov 25th 2020 09:18. Viewed 87 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.