Articles

Een betere oplossing voor een lichtere huid - Kojiczuurzeep

by Just Parfum justparfum

Iedereen heeft de wens om mooi te zijn en een betere huid te hebben. Schoonheid is niets anders dan de eeuwigheid en kijkt zichzelf in de spiegel aan. Schoonheid ontwikkelt vertrouwen in een persoon. Dus hier komt de betere oplossing voor een huidverlichter, The Kojic Acid Soap. Vraagt u zich af wat het is, hier gaan we ....

Wat is Kojic Acid?

Het is een mengsel van verschillende soorten schimmels en een bijproduct is het resultaat van de gisting van Japanse sake, sojasaus en rijstwijn. De remming van de vorming van tyrosine, een aminozuur dat de hoofdoorzaak is voor de productie van melanine, is de voornaamste reden waarom Kojic Acid wordt behandeld als een verlichtingsmiddel voor de huid. Melanine is een pigment dat verantwoordelijk is voor het bruinen van de huid.

Gebruik gevallen:

Kojic Acid wordt gebruikt als een verlichtingsmiddel in cosmetica en zepen. Uit recent onderzoek blijkt dat Kojic Soaps direct resultaat geeft in vergelijking met zepen en cosmetische producten. Het is ook gebleken dat het in hoge mate wordt getolereerd aan een breed scala van huidtinten. De Kojic Soaps zijn ook voor iedereen goedkoop verkrijgbaar. Daarnaast wordt Kojic Acid ook gebruikt om de kleuren van Sea Food te behouden.

Tips om te worden gevolgd voor gebruik:

1. Kojic zure zeep mag niet worden gebruikt in de intieme delen van het lichaam.

2. Deze producten zijn niet geschikt voor de gevoelige huid.

3. Het is beter om te stoppen met het gebruik van het product als u na het onmiddellijk gebruik irritatie ondervindt.

Procedure die moet worden gevolgd tijdens het gebruik:

1. De Kojic-zeep kan worden gebruikt in de donkere gedeelten van uw huid of zelfs in het lichaam, met uitzondering van de intieme delen.
2. Wacht 2-3 minuten voordat de zeep wordt gewassen, zodat het lichaam het absorbeert.
3. Herhaal de procedure gedurende 2-3 maanden en zie de verbetering om het gebruik voort te zetten.

Kojic Acid Soap is een ultieme oplossing voor het verlichten van de huid. Dus begin de Kojic Acid Soaps te gebruiken en verbeter je huid, die op zijn beurt weer zelfvertrouwen ontwikkelt.


Sponsor Ads


About Just Parfum Junior   justparfum

0 connections, 0 recommendations, 16 honor points.
Joined APSense since, December 26th, 2018, From Leiden, Netherlands.

Created on Feb 13th 2019 23:29. Viewed 173 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.