Articles

Avast Removal - Hoe U Avast Binnen Enkele Seconden Van Uw Computer Kunt Verwijderen

by Elma Green Avast klantenservice Telefoonnummer

Avast Antivirus is een van de populaire antivirusproducten die momenteel op de markt zijn, het wordt gebruikt door een aantal pc-gebruikers en heeft de hoogste beoordeling "Advanced +" gekregen na tests die zijn uitgevoerd door AV-Comparatives. Hoewel uw pc veel veiliger is als dit programma is geïnstalleerd, wilt u natuurlijk Avast soms om verschillende redenen verwijderen, bijvoorbeeld om systeemgeheugen te besparen in een machine met een te laag vermogen. Wat de reden ook is om er vanaf te komen, ik heb hieronder alle beschikbare procedures vermeld om dit te doen:

Methode 1 - De standaardmanier om Avast te verwijderen

Stap 1 - Start - Configuratiescherm - Programma's toevoegen of verwijderen

Stap 2 - Zoek en markeer de antivirus en klik op Verwijderen.

Stap 3 - Klik op Verwijderen om deze verwijdering te bevestigen.

Methode 2 Gebruik het hulpprogramma Avast Uninstall

Als om de een of andere reden de normale verwijdering niet werkt, moet u mogelijk het eigen hulpprogramma voor deïnstallatie downloaden.

Stap 1 - Download dit hulpprogramma

Stap 2 - Open het bestand ASWCLEAR en voer het uit.

Stap 3 - Zoek de map waarin Avast is geïnstalleerd, deze bevindt zich vaak in de map Program Files Ex. C: \ Program Files \ Avast.

Wees heel voorzichtig welke map je kiest, want welke map je ook kiest, deze wordt volledig van je computer verwijderd. Als u de verkeerde kiest, kan dit een ramp op uw computer veroorzaken.

 

Methode 3 Installeer de nieuwste versie van Avast opnieuw en verwijder deze vervolgens

Als het verwijderprogramma het om de een of andere reden niet verwijdert, moet u mogelijk een nieuwere versie van Avast opnieuw installeren en vervolgens doorgaan met het verwijderen. Maar wat als alle bovenstaande tips mislukken? Maak je geen zorgen! We hebben nog steeds een eenvoudigere en snellere oplossing.

Methode 4 Verwijder Avast binnen enkele seconden volledig

U kunt een geautomatiseerd hulpprogramma voor het verwijderen van Avast gebruiken om uw computer te scannen en alle bijbehorende bestanden onmiddellijk te verwijderen.

Er is eigenlijk een fantastische verwijderingshulpprogramma die u kan helpen Avast volledig met groot succes te verwijderen en ervoor te zorgen dat alle inmiddels ter ziele gegane registervermeldingen en gerelateerde bestanden automatisch met een paar klikken worden verwijderd. Verder informatie zodat u het  van Avast klantenservice telefoonnummer +32-78480170 kunt bellen en de beste oplossingen kunt krijgen.


Sponsor Ads


About Elma Green Junior   Avast klantenservice Telefoonnummer

0 connections, 0 recommendations, 11 honor points.
Joined APSense since, September 7th, 2020, From Brussels, Belgium.

Created on Oct 17th 2020 11:41. Viewed 595 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.