Articles

Pentru Hp Pavilion G6 gasesti si componente ieftine

by Bogdana V. Consultant
Bateria HP Pavilion G6 are mai multe specificatii de care sa tii cont cand o cumperi. Daca citesti cu atentie eticheta, nu vei da gres in momentul achizitiei!
 
Este un model bine pus la punct, este facut sa reziste, ceea ce inseamna ca are o putere de functionare excelenta, caci mai toti clientii se declara multumiti. Puterea unei baterii pentru un laptop model Pavilion G6 insa scade pe masura ce trece timpul, asa cum este firesc si cum se intampla si in cazul altor acumulatori. Insa daca stii sa ai grija de ea, vei prelungi viata acesteia! 

Cum sa prelungeste viata unei baterii de laptop

Daca lasi laptopul sa se incarce 100% si nu il scoti din priza dupa acest ciclu de incarcare, acest lucru dauneaza acumulatorului si ii va scadea din capacitate. Treptat, puterea bateriei va scadea si vei fi nevoit sa pui laptopul la incarcat mai tot timpul. Trebuie, de asemenea, sa formatezi foarte bine bateria cand o utilizezi pentru prima data, este un alt aspect foarte important de care sa nu uiti.
Tine cont si de setarile din meniul de Control Panel al computerului tau. Si cu temperatura din camera in care tii laptopul trebuie sa ai mare grija, caci este necesar ca laptopul sa stea in incaperi nu foarte calduroase. Poti cumpara un cooler, care sa raceasca laptopul,astfel incat sa nu dauneze altor componente ale aparatului. Un cooler face minuni, totodata, pentru orice notebook!

De unde iei o noua baterie Hp Pavilion G6
Ca sa iti cumperi o baterie noua Hp Pavilion G6 poti comanda pe site-urile de specialitate cum este laptop-direct sau poti merge la un hypermarket ori la un magazin care vinde componente de laptop, printre care si baterii de laptop pentru acest model. Este important ca cineva sa it ofere sfaturi in aceasta privinta, asa ca nu ezita sa le ceri, daca nu te pricepi la baterii.

Dar daca nu este ingrijita cum trebuie, se poate defecta, situatie in care va trebui sa cumperi un alt acumulator pentru notebook.

Compania Hewlett-Packard (NYSE) este specializata in producerea calculatoarelor personale, laptopuri, servere, imprimante, produse soft etc.


About Bogdana V. Innovator   Consultant

19 connections, 0 recommendations, 65 honor points.
Joined APSense since, August 19th, 2015, From Bucuresti, Romania.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.