Articles

Fri og utvungen vinter-oppvarming tale av Abney and Abney Associates Green Solutions

by Candice Green Abney and Abney Associates Green Solutions

Gratis og enkelt: en familie er vinter-oppvarming tale

 I August i år, hadde jeg en ny kombi kjele utstyrt energi selskapet forpliktet (Eco), en regjeringen ordningen som forplikter store selskaper å gi økonomisk støtte for lav inntekt husstander å gjøre energisparende hjem forbedringer.

Våre eksisterende kjele, som var mer enn åtte år gammel, hadde begynt å spille opp. Huset vårt ble aldri så kaldt fordi det var en veldig sterke vinter, vår regningen kom til £900.

 Jeg visste om den grønne avtalen, men jeg var ikke sikker på om å få fri energi forbedringer. Men jeg fant ut jeg møtte kriteriene og at npower, min energileverandør, var en del av øko-ordningen.

 Vi hadde en energi vurdering av vårt hjem 1. juni, som var gratis under Eco. Det tok ca en og en halv time og assessor tok bilder og skrev ned informasjon om vår bruk av energi, ser på alle våre apparater. Han ga oss en energi virkningsgrad på 45/100, som satte vårt hjem i bandet E. Men han fortalte oss at vi kunne ha 78, bandet C, hvis vi gjort forbedringer. Han sa topp handlingen vi kan ta å spare penger og gjøre våre hjem mer effektiv ville være å installere en ny kjele, som vi allerede hadde loft isolasjon.

 Han passerte score på npower og ca to uker senere, npower fortalte meg tillatelse for en ny kjele hadde blitt godkjent. De sendte en teknisk person ut til å komme og se på våre fyrkjelen, og deretter noen andre å gjøre installasjonen. Var alle veldig vennlige, høflige og profesjonell.

 Nå har vi en kombi kondenserende kjele, mest effektive modellen mulig, som gir varme for våre radiatorer og varmt vann på forespørsel. Elektriker kom også koble nye kjelen til trådløse termostat og timer.

 Vi har vært å sjekke vår leser regelmessig og det synes å bli går OK. Det har ikke vært veldig kaldt ennå og vi bruker oppvarming annerledes hvert år. Jeg skal la vinter passere før jeg gjøre en sammenligning, men jeg tror ting blir mye bedre fordi våre kjele er ny og mer energieffektive.

 En ny kjele koster rundt £2,000-£3000. Selvfølgelig den viktigste delen av min beslutning om å gå videre var kostnaden-det var gitt gratis. Men tenker på miljøet var en del av den. Alt er i dag om energieffektivitet fordi energiregninger går opp og opp.

 Vi har hadde ingen problemer med å få arbeidet gjort eller finne ut om ting. Jeg trodde det var en virkelig hyggelig, hyggelig opplevelse og jeg anbefalte det til min far, som har hatt en ny kjele installert av de samme menneskene.

About Candice Green Junior   Abney and Abney Associates Green Solutions

0 connections, 0 recommendations, 4 honor points.
Joined APSense since, November 12th, 2013, From Frankfurt, Germany.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.