Articles

C7010-010 PDF Download Exam

by Hooda Rudainah SEO


Test Information:

Total Questions: 54

Test Number: C7010-010

Vendor Name: IBM

Cert Name:  IBM Certified Application Developer

Test Name: IBM Cúram V6.0.4, Application Development

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details http://www.examkill.co.uk/C7010-010.html

Version 6.1

 

Question: 1              

 

Which three of the following entity stereotypes require the user to specify input parameters when modeling? [Select 3]

 

A. nkread

B. nkmodify

C. nkreadmulti

D. nsinsert

E. nsremove

F. readmulti

 

Answer: D, E, F              

 

Question: 2              

 

Which two of the following are valid options for model-specified validations? [Select 2]

 

A. Maximum_Value

B. Maximum_Chars

C. Minimum_Size

D. Starts_With

E. Ends_With
Answer: A, C              

 

Question: 3              

 

Which two of the following statements about the CONNECT element are true? [Select 2]

 

A. When used inside a LIST, a CONNECT element can have a TARGET element as a child element

B. When used inside a FIELD, a CONNECT element must have at least one SOURCE, TARGET, or INITIAL as a child element

C. The CONNECT element can be used to indicate which SERVER_INTERFACE is related to which ACTION_CONTROL

D. The CONNECT element can have multiple TARGET elements

E. The CONNECT element is a valid child of the PAGE element
Answer: B, E              

 

Question: 4              

 

From the DefaultAppSection.sec file presented here, which of the following statements is valid?

 

A. When this section is rendered in the browser, the AccountSectionShortcuts panel will be rendered if the user visits the AccountHome tab

B. Configuring two distinct Tab elements, both referencing AccountHome, allows Cúram to display two different account details in separate tabs at the same time

C. This configuration will be loaded to the database without error, but an error will occur at runtime

D. At build time an error will occur preventing the configuration from being loaded
Answer: D              

 

Question: 5              

 

Examine the piece of code shown:
Which two of the following statements about this piece of code are true? [Select 2]

 

A. The INITIAL element must be defined within a CONNECT element inside a FIELD element

B. The HIDDEN_PROPERTY should have the same name as the TARGET PROPERTY

C. A drop-down list containing the values for first and second is displayed

D. A SOURCE element could also be added in the same field that contains the INITIAL element

E. The PROPERTY third must be defined as a list

 

Answer: A, D              

 

Question: 6              

 

If CLIENT_COMPONENT_ORDER= NYC, appeals, custom, service plans, which of the following statements is true?

 

A. All code in the core folder is ignored, as it is not on the client_component_order path

B. If screen.UIM exists in appeals and service plans, the one from service plans will be generated

C. If screen.UIM exists in NYC and appeals, the one from NYC will be generated

D. This has no effect on generated screens

 

Answer: C              

 

 

Question: 7              

 

What are three effects of running a build clean server command? [Select 3]

 

A. All database tables are dropped and rebuilt

B. All generated artifacts are deleted

C. All code table files are recompiled

D. All application navigation files are checked and loaded

E. All client pages that have changed since the last build are regenerated

F. All generated and handcrafted code is compiled
Answer: B, C, F              

 

Question: 8              

 

Which two of the following statements about Façade and Process classes are true? [Select 2]

 

A. Façade classes may only have public methods, whereas Process classes can also have protected methods

B. Façade classes have methods that can be invoked by the client application, whereas Process classes do not

C. A Process class can be configured as visible to the client application if the SetClientVisible property is set to true

D. The same operation stereotypes can be used in Façade and Process classes

E. Façade classes form part of the Service Layer

 

Answer: B, D              

 

Question: 9              

 

If a model contains a process class MyProcess, which two of the following class signatures are correct? [Select 2]

 

A. curam.impl.MyProcess implements curam.intf.MyProcess

B. curam.impl.MyProcess implements curam.base.MyProcess

C. curam.impl.MyProcess extends curam.base.MyProcess

D. curam.base.MyProcess extends curam.intf.MyProcess

E. curam.base.MyProcess implements curam.intf.MyProcess
Answer: C, E              

 

Question: 10              

 

Which of the following is a complete description of the process involved in creating a valid index in Cúram?

 

A. Create a new Index class containing the index attributes and add a named association between this class and the target Entity class

B. Create a new Struct class containing the index attributes and add a named association with stereotype index between it and the target entity class

C. Create a new Entity class with an attribute of stereotype index and add an association with stereotype index between it and the target Entity class

D. Create a new Association class with an attribute of stereotype index and add an association between it and the target Entity class
Answer: B              


Test Information:

Total Questions: 54

Test Number: C7010-010

Vendor Name: IBM

Cert Name:  IBM Certified Application Developer

Test Name: IBM Cúram V6.0.4, Application Development

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details http://www.examkill.co.uk/C7010-010.html

 

Get20% Immediate Discount on Full Training Material

Discount Coupon Code:3219R86597


About Hooda Rudainah Freshman   SEO

0 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, November 5th, 2015, From Gerbiweg 86 8544 Buch, Switzerland.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.