RevPages

Negeso SEO

by Lex Predes SEO
Een Content Management Systeem (CMS) dat voldoet aan de technische eisen van Google.
Recommended Features
  • Strategy Consult Consultancy i.v.m. internet-, domeinnaam-, SEO-, sociale media strategie
  • Keyword Analyse Rapport met de beste 10 keywords voor uw bedrijf of organisatie, inclusief gegevens over het zoekvolume in uw land en wereldwijd
  • Google Account setup Het creren van uw account bij Google
  • Meta Tags optimaliseren Optimalisatie van de meta tags van 20 pagina's (vereist Keyword analyse)
  • Pagina optimaliseren Optimalisatie van de tekst van n pagina (vereist Keyword analyse)
Learn more about Negeso SEO»

Review on Negeso SEO

Een Content Management Systeem (CMS) dat voldoet aan de technische eisen van Google. Webpagina's die voldoen aan de technische eisen van Google scoren meer punten en hebben daardoor een grotere kans om hoger in de index te komen. Bijvoorbeeld, wanneer een pagina in de meta informatie de taal heeft waarin de pagina is geschreven, kan Google de pagina in de juiste landenindex plaatsen. Negeso W/CMS voldoet aan al deze technische eisen.

Ancinniteit: Dit wordt afgeleid van de leeftijd van een domeinnaam: een website die lang bestaat, voldoet aan een behoefte. Het is voor een jonge domeinnaam (jonger dan n jaar) dan ook vrijwel onmogelijk om met een zoekwoord op de eerste pagina te komen. Dit verklaart tevens de handel in tweedehands domeinnamen.
Hoe werkt Google?

Wanneer u zoekt in Google of in een andere zoekmachine, zoals Bing, krijgt u binnen enkele seconden een resultaat. Dit is mogelijk omdat Google doorlopend miljarden webpagina's leest en een index bijwerkt. Het is een zeer geavanceerd systeem. Hierbij wordt door de software gekeken naar honderden criteria om pagina's te ordenen (te vergelijken met een puntenscoresysteem), om een zoeker de "meest relevante antwoorden" te kunnen geven. Hoe het mechanisme precies werkt, is niet gepubliceerd. Voor vrijwel elk zoekwoord zijn er duizenden, miljoenen of zelfs miljarden pagina's waar Google uit kan kiezen, maar Google kan uiteraard slechts 10 pagina's tonen in de eerste resultaatpagina en stopt vervolgens na 1.000 pagina's. Merk op dat er een onderscheid dient te worden gemaakt tussen de betaalde vermeldingen in de zoekresultaten (AdWords) en het organische zoeken, waar het hier om gaat. Merk ook op dat er eigenlijk niet n index is. Google heeft vele landensites, zoals www.google.nl, die de voorkeur geven aan websites die "dichtbij" zijn; websites die in het Nederlands zijn geschreven en een .nl domeinnaam hebben.

Related to Negeso SEO

Related Articles

Website bouwen met Negeso

Webdesign zijn het uiterlijk door hun website, dat uiterlijk werd bepaald sinds het kleuren, achtergrond, lettertypen afbeeldingen plus layout door een website. Alvorens de een website bouwen z...

Sponsor Ads


About Lex Predes Advanced   SEO

76 connections, 0 recommendations, 277 honor points.
Joined APSense since, April 4th, 2016, From Utrecht, Netherlands.

Created on Oct 27th 2016 05:18. Viewed 461 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.