Articles

Plimbari in siguranta cu un nou kit lant la inceputul primaverii

by Aurora Br. Consultant

Indiferent de vreme, ca rider pasionat, iti doresti sa profiti din plin de vremea frumoasa, pentru a iesi pe drumurile mioritice cu senzationala achizitie, Kawasaki Z125 ABS, ultima generatie.

Kawasaki Z125 ABS se inscrie in randul noilor membri ai familiei de motociclete naked Kawasaki, care mosteneste de la modelele mai mari filosofia de design Sugumi si se impune pe piata moto A1 prin motorizarea sa pe injectie capabila de 15CP cu lejeritatea uimitoare. In acelasi timp, senzationala Kawasaki Z125 ABS ii suprinde chiar si pe cei mai exigenti rideri cu aspectul sau minifamilist si agresiv, cu cadrul trellis expus, dar si prin rezistenta sporita a noului kit lant de distributie care asigura o transmisie in conditii de maxima siguranta in timpul rulajului rutier.

Kawasaki Z125: un model extrem de versatil

Noul model de motocicleta vine la pachet cu o capacitate facila de manevrare. Modelul se distinge, de asemenea, datorita parametrilor la standard inalt de operare ai motorului, sistemul de franare echipat cu tehnologie ABS, care asigura opriri safe si controlate, dar si prin dimensiunile sale reduse. Mai exact, ultima versiune Kawasaki Z125 ABS este un model extrem de slim, avand o greutatea de DOAR 146 kg. Asadar, acesta se caracterizeaza drept un model fiabil si accesibil. In plus, Kawasaki Z125 ABS reuseste sa isi faca o intrare de zile mari. Este ideal atat pentru riderii aflati in plin proces de initiere in tainele mersului pe doua roti, cat si pentru cei tineri.

Are o suspensie fata cu furca telescopica, un etrier de frana cu 2 pistoane si o suspensie spate Uni-Trak, insotita de un amortizor pe gaz cu preincarcare reglabila. Nu in ultimul rand, garda la sol este una destul de generoasa, de 18.5 cm.

Modelul impresioneaza atat tehnic, cat si vizual. Ea are dotarile necesare care sa te faca sa te strecori mai usor indiferent de drum. De asemenea, te ajuta sa ai parte de o experienta de pilotare ralaxanta si placuta. Este, deci, un vehicul versatil care ofera rezultate exceptionale in contexte variate, fie ca vorbim despre strazi aglomerate, fie de sosele lungi si solicitante sau de drumuri intortocheate din zonele extravilane.

De ce sa te plimbi in siguranta?

Cu un asa model de vehicul extrem de versatil, sofatul pe doua roti devine mult mai safe si mai placut, indiferent de experienta detinuta. Rulajul in deplina siguranta pe motocicleta este parte a integritatii tale fizice. De asemenea, ruland mereu in siguranta, te bucuri mereu de placerile generate de adrenaliza curselor pe doua roti. Mai multi, te intorci health&safe la familia si ai ocazia de a-i revedea, cu maxima placere, pe cei dragi,

Cum sa rulezi in siguranta?

Rularea in conditii safe pe drumurile din Romania nu depinde doar de abilitatile si priceperea, dar si de experienta riderului. O serie de factori concura si sunt responsabili de a parcuge traseul dorit fara urmari neplacute. In primul rand, este vorba de carosabil. Dar asta nu este tot! Pneurile sunt si ele la fel de importante. Un set de anvelope nou ofera o aderenta crescuta, in raport cu tipul de carosabil pe care calatoresti. Nu in ultimul rand, te simti mai increzator atunci cand alegi un nou kit lant.

Distributia performanta te ajuta sa eviti „panele” nedorite. Atunci cand sistemul de distributie nu functioneaza asa cum trebuie, motocicleta ta, Kawasaki Z125, oricat de slim si de performanta ar fi, are nevoie, in conditii exceptionale, de un nou kit lant, transmisie kit lant de la un dealer autorizat, unimotors.ro.

Deci, opteaza pentru plimbari linistite si bucura-te, din plin, de zilele superbe de primavara! 

                        


Sponsor Ads


About Aurora Br. Innovator   Consultant

10 connections, 0 recommendations, 57 honor points.
Joined APSense since, January 21st, 2018, From Bucuresti, Romania.

Created on Mar 24th 2020 17:37. Viewed 118 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.