Articles

Metode for å konvertere Zimbra-e-post til Outlook

by Daniel Jones Software Admin

Zimbra som ytelsen er ganske treg og brukerne synes det er vanskelig å forstå grensesnittet. Det er imidlertid visse begrensninger ved bruk. Dette er hovedårsakene til at brukere foretrekker å bytte til Outlook fra Zimbras e-postklientapplikasjon. Hvis du leter etter en rask og pålitelig løsning på hvordan du konverterer Zimbra-e-post i Outlook, så foreslår vi at du stopper søket og leser bloggen for å finne løsningen.

Kjenn en rask måte å konvertere Zimbra til Outlook Via KDETools Zimbra til Outlook Converter

Det er uendelige måter å konvertere Zimbra Mailbox-elementer til Outlook, men vi foreslår at du velger en sikker, men rask løsning for å utføre konverteringsprosessen. Vi advarer brukerne strengt om å unngå å bruke den manuelle tilnærmingen, da den kan slette brukerens data permanent og ikke er en sikker tilnærming til å migrere Zimbra-filene dine til Outlook. Vi anbefaler sterkt at brukerne velger et tredjepartsverktøy, da det kan gjøre det mulig for brukeren å konvertere filene på en sikker måte. Prøv å bruke KDETools Zimbra til Outlook Converter, da det tilbyr flere funksjoner som hjelper brukeren til raskt å konvertere Zimbra-filer til Outlook-format ved å følge noen få enkle trinn.

Konverter Zimbra til Outlook-filformat ved å bruke KDETools Zimbra til Outlook-konvertering

● Kjør KDETools Zimbra til Outlook Converter på operativsystemet ditt.
● Klikk på "Preferanse"-alternativet fra "Meny"-knappen.
● Gå til 'Åpne'-knappen.
● Dobbeltklikk på alternativet "Enkelt postboks" eller "Flere postbokser".
● Velg nå Zimbra TGZ-filene du ønsker å konvertere til Outlook-format.
● Deretter må brukeren velge filtypen de må konvertere.
● Lagre Zimbra-filene på systemet ditt.
● Gå til alternativet "Lagre fil".
● Klikk på "OK"-fanen.

Hovedfunksjonene til Zimbra TGZ Converter Tool

I denne delen vil vi diskutere hovedfunksjonene til Zimbra TGZ Converter Tool:

● Overfør endeløse filer: Programvaren overfører endeløse filer ettersom det er begrensninger. Brukeren kan importere hele Zimbra-postkassen i alle størrelser uten at det går på bekostning av datasikkerheten.
● Migrerer på flere e-postapplikasjoner: Zimbra Converter migrerer Zimbra-filer til mer enn 15 + e-postklientapplikasjoner som Office 365, HTML, NSF, PST, EMLX, Exchange Server, og etc.
● Overfør Zimbra-filer i bulk: En bruker kan overføre Zimbra-filer i bulk ved å velge flere filer på én gang uten å skade dataene. Verktøyet består av «Batch Conversion»-funksjonen som lar brukeren velge flere filer samtidig.

Hvorfor bør en bruker ikke bruke den manuelle metoden?

Det kan være fristende å bruke den manuelle metoden, men vi forbyr på det sterkeste å bruke den da en bruker kan slette dataene permanent og kanskje ikke kan trekke ut dataene. Den manuelle tilnærmingen sikrer ikke å trekke ut hele dataen, så det kan være for risikabelt å starte konverteringsprosessen. Å bruke den manuelle metoden kan ta noen dager å fullføre konverteringsprosessen, så vi foreslår at du unngår å bruke den.

Sammendrag

I denne bloggen har vi delt en sikker tilnærming til å konvertere Zimbra-postkasseelementene dine til Outlook PST-filtype. Sørg for at du leser hele bloggen for å finne en pålitelig løsning for å finne en ideell løsning. Vi foreslår at du unngår å bruke den manuelle måten, da du kan ødelegge hele dataene dine.
 

Last ned gratis demoversjon: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Sponsor Ads


About Daniel Jones Advanced   Software Admin

123 connections, 5 recommendations, 468 honor points.
Joined APSense since, March 27th, 2019, From New York, United States.

Created on Sep 27th 2022 06:39. Viewed 57 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.