Articles

Hoe exporteren Zimbra naar PST met behulp van Zimbra Converter

by Daniel Jones Software Admin


Vraag je je nog steeds af hoe je Zimbra-bestanden naar PST-indeling kunt exporteren met behulp van de Zimbra naar Outlook Converter? Als je antwoord ja is, ga dan verder met het lezen van de blog, want we hebben een betrouwbare manier besproken om het proces uit te voeren. Zimbra is een op het bureaublad gebaseerde e-mailclienttoepassing waarmee de gebruiker zijn mailboxitems zoals notities, taken, agenda, contacten en dergelijke veilig kan verwerken. De gebruikers verkiezen echter nog steeds voor Outlook boven Zimbra vanwege vele redenen, zoals Zimbra kost veel tijd bij het synchroniseren van de bestanden, werkt traag, biedt minder functies in tegenstelling tot Outlook, enz. In deze blog zullen we u begeleiden u over hoe u Zimbra-bestanden naar PST-indeling kunt exporteren met behulp van de Zimbra naar Outlook-converter.

Om Zimbra-bestanden naar Outlook-indeling te exporteren, moet de gebruiker het TGZ-bestand ophalen uit Zimbra. De gebruiker kan TGZ-bestanden importeren, zodra ze het uitpakken met behulp van de WinRAR- of WinZip-tool. Hieronder hebben we de stappen genoemd voor het exporteren van Zimbra-bestanden naar PST-indeling met behulp van de Zimbra naar Outlook Converter.

Stappen om Zimbra-bestanden naar PST-indeling te exporteren met behulp van KDETools Zimbra naar PST-converter

● Open KDETools Zimbra naar PST Converter op uw systeem.
● Klik op het tabblad 'Voorkeur' in de menubalk.
● Klik op de optie ‘Importeren en exporteren’.
● Klik op de optie ‘Enkele mailbox’ of ‘Meerdere mailbox’.
● Selecteer de bestanden die u wilt exporteren.
● Klik op de knop ‘Exporteren’.
● Er verschijnt een pop-upvenster op uw scherm om het .tgz-bestand op te slaan.
● Klik op ‘Ok’.

Beperkingen van het gebruik van de handmatige methode om Zimbra-bestanden naar PST-indeling te exporteren

Zorg ervoor dat u de handmatige methode vermijdt, omdat dit te riskant is en de gebruiker zijn gegevens permanent kan verliezen. De handmatige methode heeft veel nadelen omdat de gebruiker een bestand niet kan exporteren dat de bestandslimiet van meer dan 2 GB overschrijdt. We raden u aan te kiezen voor Zimbra naar Outlook Converter om de exportprocedure uit te voeren.

Samenvatting

In deze blog hebben we de handmatige methode besproken en een gereputeerde en professionele Zimbra naar Outlook Converter om Zimbra-bestanden naar PST-formaat te exporteren. Zorg ervoor dat je de hele blog leest om erachter te komen wat de juiste methode is om Zimbra-bestanden veilig naar PST-indeling te exporteren zonder de veiligheid van je gegevens in gevaar te brengen.
Sponsor Ads


About Daniel Jones Advanced   Software Admin

123 connections, 5 recommendations, 468 honor points.
Joined APSense since, March 27th, 2019, From New York, United States.

Created on Apr 25th 2022 04:59. Viewed 95 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.