Articles

Hoe exporteren NSF bestanden naar PST

by Daniel Jones Software Admin
Weet u nog steeds hoe u een NSF-bestand naar het PST-formaat kunt exporteren? Bent u in de war over welke NSF naar PST-converter de beste software is? Als het antwoord ja is op de vragen, lees dan de blog verder, want we hebben de redenen besproken waarom een ​​gebruiker exporteren NSF bestanden naar PST moet en hoe ze dit veilig kunnen doen zonder gegevens te verliezen.

Redenen waarom een ​​gebruiker NSF-bestanden exporteert naar PST-bestandsindeling

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​gebruiker NSF-bestanden naar Outlook moet exporteren. We hebben hieronder een paar redenen besproken:

● Een andere reden waarom een ​​gebruiker NSF-bestanden naar Outlook moet exporteren, is dat Microsoft Outlook gebruiksvriendelijk is en een gemakkelijke interface heeft.
● De meeste gebruikers vinden de Lotus Notes vrij duur.
● Lotus Notes wordt gebruikt door de experts en het is vrij moeilijk om met de tool om te gaan. Dus als u geen technische achtergrond heeft, zult u het misschien moeilijk vinden om het te bedienen.
● De gebruikers kunnen Outlook offline gebruiken en hun volledige gegevens bekijken.

Waarom moeten gebruikers de handmatige optie niet gebruiken om NSF-bestanden naar PST te exporteren?

De handmatige methode is geen veilige optie en de gebruiker kan zijn volledige gegevens verliezen. Hieronder hebben we een aantal redenen genoemd waarom de handmatige methode geen ideale optie is:

1. De gebruiker kan zijn grote en oversized NSF-bestanden beschadigen.
2. Door de handmatige methode te gebruiken, kan de gebruiker de maphiërarchie en e-mailmeta-eigenschappen wijzigen.
3. De handmatige methode is ingewikkeld en niet de juiste keuze als je een beginner bent.
4. De gebruiker mist mogelijk de bijlagen tijdens het converteren van de bestanden met behulp van de handmatige methode.

Het bovenstaande zijn enkele van de beperkingen van het gebruik van de handmatige methode om NSF naar PST te exporteren. We raden u ten zeerste aan om voor de NSF-converter te kiezen, omdat deze eenvoudig te bedienen is en 100% positieve resultaten garandeert.

NSF naar PST Converter om Lotus Notes NSF-bestanden naar PST te exporteren

NSF naar PST-converter is een ideale optie als u IBM Lotus Notes naar PST wilt exporteren, bestaande uit kalenders, e-mails, journalen, taken, contacten en etc. De gebruiker kan de bestanden exporteren zonder Outlook op hun systeem te installeren. Tijdens het converteren van de bestanden houdt de tool de gegevens intact en verandert geen enkel item. De geavanceerde tool exporteert de bestanden rechtstreeks naar Exchange Server, Outlook en Office 365. De NSF naar PST-converter kan de met een wachtwoord beveiligde en sterk gecodeerde NSF-bestanden naar PST exporteren. De gebruiker kan de NSF-bestanden opslaan in meerdere formaten, zoals EML, EMLX, RTF, PST, MSG, PDF en HTML-bestandsformaat.


Sponsor Ads


About Daniel Jones Advanced   Software Admin

123 connections, 5 recommendations, 468 honor points.
Joined APSense since, March 27th, 2019, From New York, United States.

Created on Apr 22nd 2020 05:38. Viewed 217 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.