Articles

En profesjonell Løsning på Konverter Zimbra Mailbox til Outlook

by Daniel Jones Software Admin


Zimbra er en populær e-postklientapplikasjon som er mye brukt av folk over hele verden for å administrere brukerkontoene deres og lagre filer på ett sted. Brukeren kan håndtere hele postkasseelementene sine inkludert mapper, kontakter, kalendere, notater, oppgaver osv. Uansett hvor mange nyttige funksjoner den inneholder, støter brukerne på et problem mens de synkroniserer filene. I denne bloggen vil vi veilede deg om hvordan du konverterer Zimbra Mailbox til Outlook. Brukeren kan enkelt utføre Zimbra Desktop Migration ved å bruke et pålitelig verktøy.

For å konvertere Zimbra TGZ-filer til Outlook-filformat, må brukeren først trekke ut TGZ-data fra Zimbra. Etter å ha pakket ut TGZ-filene, bør brukeren importere Zimbra-filene til Outlook ved å bruke en pålitelig Zimbra til Outlook-konvertering.

Bruk KDETools Zimbra til Outlook Converter for å utføre Zimbra Desktop Migration

Det anbefales å velge KDETools Zimbra til Outlook-konvertering for å konvertere Zimbra-filer til Outlook-format. Verktøyet har et bredt spekter av funksjoner som gjør hele migreringen av filer raskere og sikrere. Verktøyet støtter «Batch Conversion»-funksjonen som lar brukeren velge flere Zimbra-filer på en gang. Brukeren kan konvertere Zimbra-filer til forskjellige filtyper som PST, MBOX, EML, EMLX, MSG, HTML, vCal, vCard, PDF, etc. Brukeren kan bruke 'Message Filtration'-funksjonen som lar brukeren velge filene mellom to datoer. Brukeren kan også bruke «Forhåndsvisning»-funksjonen og se alle filene før migreringsprosessen starter.

Konverter Zimbra TGZ-filer til Outlook ved å bruke KDETools Zimbra til Outlook Converter

● Last ned, installer og kjør KDETools Zimbra til Exchange Converter på datamaskinen din.
● Klikk på "Preference"-fanen fra menyknappen.
● Klikk på "Åpne"-fanen.
● Velg Zimbra TGZ-filene du ønsker å konvertere.
● Fra de tilgjengelige alternativene som vises på skjermen, velg filformatet du vil konvertere.
● Lagre nå .tgz-filen på det valgte stedet.
● Klikk på 'Lagre fil'-knappen.
● Klikk på "OK"-fanen.

De fleste brukere gjør den vanlige feilen å bruke den manuelle metoden for å konvertere Zimbra-filer til Outlook. Det anbefales å velge et pålitelig og profesjonelt automatisert verktøy for å konvertere Zimbra-filer til Outlook-filformat. Bruk av avansert programvare sikrer sikkerhet og migrering av filer uten å miste data.


Sponsor Ads


About Daniel Jones Advanced   Software Admin

123 connections, 5 recommendations, 468 honor points.
Joined APSense since, March 27th, 2019, From New York, United States.

Created on Aug 4th 2022 07:25. Viewed 47 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.