Articles

DE CE DXN?

by Carmen sofia Malinescu affiliate marketing

Sunt una dintre milioanele de oameni care considera,ca Network Marketingul este un model de afacere bun si viabil, prin care putem crea independenta financiara in timp optim.

 

Vă spun de ce am ales eu compania DXN și de ce vă recomand și dvs. această oportunitate.Când am cautat compania potrivită de MLM m-am gândit numai la companii, care au produse fizice, deci au ieșit din discuție firmele la care trebuie plătită o sumă X pentru nimic și care promit îmbogățire rapidă.

 

Un factor important pentru mine era ca compania respectivă să aibă produse sănătoase de larg consum, pe care le pot vinde atât în țară, cât și în străinătate.

 

Un alt factor important era vechimea companiei pe piață. Sub nici o formă nu vroiam să mă alătur unei companii tinere, de 2-3 ani, pentru că se știe, că majoritatea firmelor de MLM ies de pe piață în cel mult 5 ani.

 

Vroiam o firmă, care deja este intrată oficial și pe piața României, ca să pot cumpăra produse când vreau, dar vroiam și ca firma să fie prezentă în cât mai multe țări, ca să pot construi o afacere internațională.

 

Și nu în ultimul rând vroiam, ca compania să distribuie propriile produse.

 

Cel mai important aspect însă era să găsesc o companie, care sprijină vânzarea produselor și construirea rețelei online, pentru că nu îmi place să umblu cu plasa să vând produse, nici să hărțuiesc rudele și cunoștințele să se alăture afacerii mele.

 

Deși știam ce vreau, dar nu eram sigură, că există o companie MLM, care să satisfacă toată criteriile susmenționate. Cum în ziua de azi sunt multe informații online am început căutările pe internet.

 

În cele din urmă am dat de un anunț despre compania DXN, am vizitat site-ul partenerului unde am găsit datele de contact al actualului meu sponsor.

 

Am luat legătura cu el și am aflat, că compania DXN satisface toate criteriile propuse de mine.

 

Liderul companiei, dl. Kócsó László a întrodus afacerea DXN Malaezia în Europa și a dezvoltat un sistem MLM online, care este unic în lume și care este lipsit în totalitate de metodele tradiționale de a construi o afacere MLM.

 

Oferă parteneriilor site-uri chiar, și în 18 de limbi, cu magazin online, cu ajutorul cărora se pot vinde produsele companiei în întreaga lume și se pot recruta parteneri de afacere.

 

Cu un calculator și conexiune de internet pot lucra de acasă și pot construi afacerea mea DXN.

 http://iubesccafeaua.dxnromania.ro

Pot să vă spun, că am găsit cea mai potrivită afacere MLM, lucrez când vreau, cât vreau și consumând  produsele companiei trăiesc mai sănătos și am grijă și de sănătatea celor dragi mie.


Sponsor Ads


About Carmen sofia Malinescu Magnate I     affiliate marketing

2,234 connections, 60 recommendations, 8,956 honor points.
Joined APSense since, March 13th, 2010, From santa cruz de tenerife, Spain.

Created on Oct 4th 2017 10:53. Viewed 404 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.