Articles

Aspirator Karcher pentru casa si masina ta

by Aurora Br. Consultant

Încă mături fiecare centimetru de podea din casa cu o mătură veche? Sau te enervează aspiratoarele care te fac să strănți din când în când? Iată doar câteva motive pentru care următorul tău aspirator ar trebui să fie un aspirator Karcher.

Cel mai bun aspirator multifuncțional pentru acasă

Dacă nu vrei să achiziționezi trei tipuri de aspiratoare pentru a satisface diferite sarcini de curățare, precum curățare uscată, dar și curățare umedă, cu siguranță trebuie să arunci o privire asupra aspiratoarelor Karcher multifuncționale. Acest tip de aspirator Karcher este foarte personalizabil și este capabil să facă tot felul de sarcini de curățare atunci când este asociat cu accesoriile de aspirare potrivite.

Indiferent dacă ai nevoie de curățare uscată sau umedă, grosieră sau fină, un aspirator Karcher multifuncțional va îndepărta toată murdăria și chiar și volume mari de apă.

Dacă folosești aspiratorul cu o duză de parchet, părul moale (din păr de cal) al duzei va fi excelent pentru curățarea parchetului și a altor suprafețe sensibile de tip pardoseală. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la zgârierea accidentală a podelei.

Dacă folosești aspiratorul cu o duză de tapițerie turbo, acesta asigură o aspirare eficientă și completă a murdăriei și a părului animalelor de companie de pe suprafețe moi, cum ar fi pernele, salteaua, cu ajutorul periei rotative.

Aspiratorul Karcher, cel mai bun pentru covoare

Un aspirator Karcher este cel mai bun lucru care li se poate întâmpla covoarelor tale. Asta datorită tehnologiei inovative pe care o folosesc, care combină atât curățarea umedă a covorului, cât și aspirarea.

De exemplu un aspirator Karcher de curatat covoare model SE 4001 folosește o tehnologie de extragere a murdăriei prin pulverizare cu apă. Dacă ai o inclinație pentru o casă complet mochetată sau plină de covoare, dar ești de asemenea conștient de cât de epuizantă este întreținerea lor, atunci acest tip de aspirator Karcher este cea mai bună alegere pentru tine.

Tehnologia de extragere prin pulverizare cu care vine acest aspirator pulverizează apa adânc în fibre și apoi o aspiră înapoi împreună cu murdăria dizolvată. Tehnologia duzei acestui aspirator usucă apoi suprafața curățată într-un timp extrem de scurt. Curățarea covoarelor sau a podelei mochetate nu mai este o corvoadă cu un aspirator Karcher.

Aspiratorul Karcher potrivit pentru mașină

Aspiratorul multifuncțional Karcher este extrem de versatil. Împreună cu kitul opțional de curățare auto, aspiratorul multifuncțional poate fi transformat cu ușurință într-un aspirator auto puternic, uscat și umed.

Odată ce duza potrivită este atașată la furtunul de aspirație, poți curăța totul, de la covorașele de la picioare la scaune auto, suprafețe tapițate, buzunare laterale și alte suprafețe auto. Chiar și zonele greu accesibile, precum și suprafețele delicate pot fi curățate cu ușurință în cel mai scurt timp.


Sponsor Ads


About Aurora Br. Innovator   Consultant

10 connections, 0 recommendations, 57 honor points.
Joined APSense since, January 21st, 2018, From Bucuresti, Romania.

Created on Sep 16th 2020 09:36. Viewed 150 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.