Articles

sterkste laserpen gericht op uw ogen

by Laserpennen Zhang laserpen

In deze blog posts, ik bogen op het beste uitzicht van Memphis. 1500 voet is de hoogte we vaak te behouden tijdens onze vluchten. Dit brengt ons uit voor vliegtuigen en stelt ons in staat om een ​​mooi uitzicht over de stad als we zijn op zoek naar de laatste scènes.
De persoon die zijn Laser Collimator gebruikt om onze helikopter heeft een ander probleem gecreëerd. Onze piloot moet aan de verkeerstoren op de internationale luchthaven van Memphis melden dat iemand in de buurt is om een ​​laser pointer te gebruiken. Dit dwingt de verkeerstoren luchtverkeer weg van het gebied af te leiden. Dit betekent dat de bestuurders hebben om te manoeuvreren en brandstof afval naar een veiligere route te nemen als gevolg van een persoon. Had deze persoon dichter bij een landingsbaan op de luchthaven geweest, kon hij een track stoppen.
Deze week, dat we onder een huis invasie ongelukkig in de regio Hickory Hill. Terwijl ik het bedienen van de camera controls en onze chauffeur was bezig om hoogte te houden, blijf uit de weg van de vliegtuigen die van en naar de internationale luchthaven van Memphis, en houden de helikopter veilig iemand gooide een laser kopen 1000mw direct in onze helikopter. Het was niet een eenmalige zaak, ofwel; dertig minuten, hadden we een groene laser wijzend in onze cockpit.

50mW rode laserlampje kat
Het probleem met het richten lamp LED zaklamp is dat het niet klein. Natuurlijk, als je die op iets door de kamer, het lijkt een punt. Maar wanneer u wijzen op een object op afstand, zal het punt veel groter geworden. Wanneer u wijzen op een vliegend object, kan dit gemakkelijk schijnen in de ogen van iemand en bedekken zijn hele gezichtsveld in dat oog. Dit is niet goed voor, zeg, een officiële piloot van een helikopter, de uitrusting en de veiligheid van de helikopter twee mensen.
Als je hebt gehad een sterkste laserpen gericht op uw ogen, is het niet leuk. Als je het niet hebt, overweeg dan jezelf gelukkig gezien de potentiële verlies van het gezichtsvermogen kunnen lijden. Maar stel je direct aan de zon op zoek naar meer dan tien seconden. Hierna laserbundel beweegt over een 1000 voet, deze vlek steeds pijnlijk.
Ik weet zeker dat je weet dat WMC Action News 5 heeft niet de enige helikopter in de stad. Memphis politie Infirmary actief zijn dagelijkse werkzaamheden. We hebben ook een aantal militaire vliegtuigen hier te komen. Dus als u een van deze helikopters te horen in de lucht, niet een groen laserlicht of goedkope glans aan hen. Zelfs als je een ongeval niet heeft veroorzaakt, heb je nog een grote kans om te stoppen met wat ze proberen te doen.

laserpen kat
Als je ziet Chopper 5 in de lucht, neem dan een foto en post het op onze social media pagina's. Maar alsjeblieft, geen flits te gebruiken.
Niet alleen wijst een laserpennen of knipperlicht een helicopter een veiligheidsrisico voor de bemanning binnenkant is een misdaad. Bestraft met 20 jaar in de gevangenis en een boete tot $ 250.000, felle lichten en koop krachtige groene laser op een vliegtuig kan je in ernstige problemen.
In de laatste twee dagen, waren er iets meer dan twee dozijn incidenten waarbij burgers op de grond waren lichtflitsen of lasers op vliegtuigen. Alleen deze week, de bemanning van de helikopter voor WABC-TV in New York moest opsporen een individu met hun videocamera om een ​​laser schijnen in hun cockpit. Elk van deze incidenten kunnen veel schade hebben veroorzaakt. Denk er eens over, we vliegen over onbewoonde gebieden; We dekken nieuws.


Sponsor Ads


About Laserpennen Zhang Junior   laserpen

0 connections, 0 recommendations, 10 honor points.
Joined APSense since, April 12th, 2015, From Netherlands, Netherlands.

Created on Dec 31st 1969 18:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.