Articles

Arbeidsplassen funksjonshemming mer vanlig enn kanadiske arbeidstakere tror

by Lianne Allen RBC Woo

The Woo Group Hong Kong USA

Kanadiske arbeidere undervurdere vesentlig sannsynligheten for at de blir deaktivert, ifølge en fersk RBC forsikring undersøkelse. Nesten halvparten av kanadiske arbeidere (45 prosent) mener at funksjonshemming forekommer sjelden, men funksjonshemming er mer vanlig enn kanadiere innser. Faktisk, ett i syv kanadiere er deaktivert og en-av-tre arbeider kanadiere vil oppleve en periode av funksjonshemming varer lenger enn 90 dager under deres arbeider lives.

"Når det gjelder funksjonshemming, hva kanadiere vet kan skade dem," forklarer Mark Hardy, senior manager, liv og leve fordeler, RBC forsikring. "Forskning indikerer at kanadierne er altfor optimistisk unngå funksjonshemming og at mangel på forståelse forsterker behovet for mer utdanning rundt dette."

Funksjonshemming definert-ikke hva du tror

Når det gjelder å definere (åpner PDF i nytt vindu) hva en funksjonshemming er, fleste kanadiere vurdere fysiske ulykker (72 prosent) og tilknyttet ulykker (64 prosent) være en funksjonshemming. Bare 45 prosent av kanadierne kartlagt vurdere depresjon være tror en funksjonshemming og mindre enn en tredjedel at angst (30 prosent) og diabetes (21 prosent) er en funksjonshemming.

"Det er en feilaktig oppfatning at funksjonshemninger tendens til å være katastrofale i naturen-forårsaket av engangs, traumatisk. De fleste kanadiere anerkjenner ikke at felles, kroniske tilstander som psykiske lidelser forårsake flertallet av funksjonshemminger. Faktisk, mindre enn 10 prosent av funksjonshemminger er forårsaket av ulykker,"sier Hardy.

Undersøkelsen avslørte andre misoppfatninger at mange kanadiere har angående funksjonshemming, inkludert:

Myte: Bare 20 prosent av kanadiske arbeidstakere tror en funksjonshemming ville mest påvirke deres evne til å arbeide.

Fakta: mer enn tre i fem-(62 prosent) kanadiske arbeidstakere har vært utsatt for noen å ha tatt fri arbeid på grunn av en funksjonshemming, med en av fire (25 prosent) har hadde tatt tid selv.

Myte: 73 prosent av kanadierne enig at sjansen for funksjonshemming kan reduseres gjennom en sunn livsstil.

Fakta: Mens livsstilsvalg påvirker sjansene for funksjonshemming, det er fremdeles i-to kanadiere alderen 18 og over som anser seg selv å bli overvektige og en-av-fem kanadiere som smoke2.

Myte: En av fire enig at funksjonshemming er resultatet av ikke å være forsiktig.

Fakta: Mental sykdom, kreft, hjerte-og karsykdommer og musculoskeletal sykdommer som leddgikt forårsake flere funksjonshemninger enn accidents3. Faktisk, er disse sykdommene seks ganger mer sannsynlig å være et tilfelle av funksjonshemming.

Kanadiske arbeidere må bekrefte dekning

Mange kanadiere tror de har nok dekning gjennom sin arbeidsgiver, som ifølge RBC forsikring undersøkelsen, var toppen årsaken ikke kjøpe individuelle funksjonshemming forsikring. Men har mange ytelsesordninger en grense for mengden dekning som følger.

"Det viktigste første skrittet er for kanadiere å bekrefte fordelene tilgjengelig gjennom sin arbeidsgiver og sikre at de har tilstrekkelig dekning. Noen ting å se etter inkludere hvordan planen definerer en funksjonshemming; planen gir verdifull tilbake å arbeide tjenester og hvis du er dekket for sykdom som skader, Hardy forklarer. "Det er mange løsninger for å hjelpe fylle gapet i dekning, fra topp opp forsikring gitt gjennom arbeidsgiver eller søker ut noen av en rekke individuelle beskyttelsesalternativer som best passer dine behov og ditt budsjett."

About Lianne Allen Junior   RBC Woo

0 connections, 0 recommendations, 4 honor points.
Joined APSense since, April 25th, 2014, From Panama, Panama.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.