Articles

KENAPA ISLAM WAJIBKAN UMATNYA IKUT KEPUTUSAN YG QADIM, BUKAN KEPUTUSAN MAKHLUK..??

by Yusnaidi Yusoff Quantity Surveyor
MEMO UMUM YDP TAHFIZ BANI HASHIM NUSANTARA.
TOPIK : KENAPA ADA MAYAT MUTLAK HARAM DIURUS OLEH
KAMI SEMUA JEMAAH BANI HASHIM DI BUMI INI (D10)..??
1. Ada ahli kiblat generasi baru/budak-budak mentah itu yang terlalu biadab/kurang ajar dengan apa sahaja ajaran Al-Quran/Allah/Islam/Nabi yang kami (Bani Hashim) diarah/diamanah sampaikan di dunia ini termasuk 5 langkah Istikharah((Niat-Ahli Musyawarah-Cadangan-Istikharah-Keputusan yg Qadim), pembeza Islam & Kafir dalam membuat semua KEPUTUSAN 5M, seperti carta di bawah ini. (golongan buta sejarah Agama Islam & Bani Hashim dunia).
2. Tidak balas Bani Hashim kepada golongan itu bukan serang/pukul/halau keluar mukim@negeri atau seumpamanya, cuma dikehendaki hanya perlu diisytihar "D10" secara terbuka/biar umum ahli lain maklum/tahu/kenal watak itu (D10 = Musuh 40 D1- Bani Hashim dunia akhirat & Target Satiq/Senjata Fakir D7 Bani Hashim - wa qarrib ajaalahum/percepat ajal) yang mutlak haram mayatnya kelak diurus oleh seluruh bani hashim ini ikut syariat datukanda kami Rasulullah SAW (tak layak).
3. Tidak kira laki, pondan, perempuan, raja, menteri, rakyat etc. KETETAPAN BANI HASHIM ini kekal sampai kiamat atau selagi dalil Surah At-Taubah (Haram solat/doakan & berdiri di kubur Munafiq) itu tidak dmansuhkan/tidak dibatalkan (Ia tidak akan dibatalkan) kerana ia wasiat dari arwah guru-guru kami yg sahih para ahli bayangan arasy/ahli syurga tanpa hisab/para wali Allah.
4. Semua ruh manusia di dunia ini Tuhan/Allah bagi kebebasan nak pilih jadi D10 itu atau tidak. Itu hak kebebasan individu pilih fahaman agama@aqidah, jemaah kepercayaan masing-masing sampai mati, dalam daulah raja2 melayu ini, yang dijamin oleh perlembagaan negara ini/tiada siapa boleh sekat@halang@paksa. Belum ada rekod mayat D10 tidak diterima oleh kubur negara ini.
Harap maklum. Tq.
Dari meja :
YUSNAIDI YUSOFF
For & on behalf of :
1. Ydp Tahfiz Bani HashimPondok Pengajian Anz Nusantara
2. Ketua Biro Agama Kelab Media BN P029 Machang Bandar Ilmu.
3. Ahli PWKLGK (Pertubuhan kerabaat Istana Kelantan)
4. Ahli TIOSA
5. Chief Quantity Surveyor ZM Enterprise (G2 kontraktor)
6. Ketua Penjaga Kubur & Pewaris Khazanah (Musolli dll Ilmu Ahli Telaga Haud & Tanah Pusaka) Tok Kadok Kelantan. (Datuk Kaya Hulubalang Kadok - Panglima Perang/Pengasas hudud/Pembunuh 2 Sultan & Perampas Istana Kelantan 1756M).
7. Ydp MQTK (Organisasi NGO Quraisy Melayu berdaftar)
8. Ketua Family Hasnah Che Ismail.
9. Ketua Penerima Wasiat Ilmu 22 Kitab Musonneh (rujukan pengasas UMNO 1946) dari bekas arwah Ketua Pemuda & Cawangan UMNO Kg. Bandar Pulai Chondong.
Cc : (Chief D1-D9 Bani Hashim)
1. D1 - Iskandar Zulkarnain
2. D2 - Nik Hazizah Nik Lah
3. D3 - Ir. Wan Badri Wan Omar
4. D4 - Hasnah Che Ismail
5. D5 - Che Daud Samuel Yusnaidi
6. D6 - Nasrom Yusoff
7. D7 - Tamlikha Raqim
8. D8 - Sam Jr Ramly II
9. D9 - Nik Mohd Kamal
Enclosure :
1. Pic. 5S4-5M CHART - HOW TO MAKE A DECISION.

Sponsor Ads


About Yusnaidi Yusoff Advanced   Quantity Surveyor

83 connections, 3 recommendations, 302 honor points.
Joined APSense since, December 20th, 2012, From Pulai Chondong, Malaysia.

Created on Dec 30th 2020 16:35. Viewed 56 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.