Articles

IBM C1000-142 Practice Test Questions

by Alice Karl Consultant

Are you worried about your preparation for the C1000-142 IBM Cloud Advocate v2 Exam? PassQuestion provides the most up-to-date IBM Cloud Advocate v2 C1000-142 Practice Test Questions to assist you in preparing for the IBM C1000-142 exam. These C1000-142 exam questions and answers cover all the topics of the IBM C1000-142 Exam to help you understand the C1000-142 exam with ease. It will give you a real exam scenario to show you the format of the actual IBM C1000-142 Exam. These C1000-142 Practice Test Questions are enough for you to pass the C1000-142 IBM Cloud Advocate v2 exam in one go with excellent marks. 

C1000-142 Exam Overview - IBM Cloud Advocate v2

An individual certified with the IBM Cloud Advocate v2 credential can describe the history and basic nature of cloud computing and distinguish between cloud services and deployment models. They can identify common categories of cloud infrastructure and services while summarizing the IBM Cloud platform and account essentials.

Exam Details

Exam Code: C1000-142
Exam Name: IBM Cloud Advocate v2
Number of questions: 65
Number of questions to pass: 39
Time allowed: 90 minutes
Languages: English, Japanese, Portuguese
Certification: IBM Certified Advocate - Cloud v2

Exam Sections

Section 1: Introduction to Cloud Computing    14%
Section 2: Cloud Services and Deployment Models    14%
Section 3: Fundamentals of IBM Cloud    23%
Section 4: IBM Cloud Account Essentials    17%
Section 5: Services Available on IBM Cloud    32%

View Online IBM Cloud Advocate v2 C1000-142 Free Questions

1. What is one reason to choose Public Cloud over Private Cloud?
A.Security Issues
B.High Performance IO
C.Maximum control of cost
D.Avoid upfront capital expenses
Answer: D

2. Watson Studio belongs to which category of AI service?
A.Speech and text tools
B.AI lifecycle management tools
C.Text analysis tools
D.Intelligent search tools
Answer: B

3. What is IBM Cloud Shell?
A.A personal workspaces and session where a user can run commands
B.A graphical user interface for testing RESTful API calls
C.A command line interface that is installed on a desktop
D.A remote desktop graphical user interface for accessing running on IBM Cloud
Answer: C

4. Which storage type is best suited for unstructured data with infrequent access?
A.Block Storage
B.SAN Storage
C.File Storage
D.Object Storage
Answer: B

5. Which of following statements are true for IBM Cloud Function? (Select Two)
A.You have to pay only for the exact time for which your action runs
B.IBM Cloud Function able to be scale automatically
C.IBM Cloud Function Is a self-contained unit that can run anywhere
D.Physical infrastructure resources like virtual server, network, storage disks are not required for IBM Cloud Function
Answer: A, B

6. Which IBM Cloud support plan allows opening a case with Security 3 ranking?
A.Platinum
B.Subscription
C.Premium
D.Unlimited
Answer: C

7. How does virtualization enable cloud computing?
A.Speeds up mathematical calculations
B.Facilitates key management
C.Efficient utilization of physical computer hardware
D.Harnesses the collective properties of quantum states to perform calculations
Answer: C

8. What is the IBM Cloud Hyper Protect DBaaS for MangoDB?
A.A LinuxONE-powered cloud database solution for enterprise workloads with sensitive data
B.A LinuxONE-powered cloud database solution for enterprise workloads with default data
C.A LinuxONE-powered on-premise database solution for enterprise workloads with sensitive data
D.A LinuxONE-powered on-premise database solution for enterprise workloads with default data
Answer: A


Sponsor Ads


About Alice Karl Advanced   Consultant

12 connections, 0 recommendations, 276 honor points.
Joined APSense since, July 13th, 2022, From NY, United States.

Created on Dec 28th 2022 03:17. Viewed 85 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.