Articles

Dansk producerede markiser til markedets bedste priser, altid med 5 års garanti.

by Salim Khan SEO,SMO,SEM,Link building,Website Traffic

Dansk producerede markiser til markedets bedste priser, altid med 5 års garanti. Vi måler op og monterer så du får glæde af din markise i mange år.

 

Gundsø Markiser A/S leverer alle typer af kassettemarkiser, knækarmsmarkiser, vinduesmarkiser, screens, dugskift samt alt specialproduktion af markiser. 

 

Med en kvalitets markise kan du tage forskud på foråret og forlænge sommeren til langt hen i efteråret.

En markise sørger for at du til enhver tid kan skærme for solens stråler, skabe læ og samtidig nyde en lun aften på trods af dug og regndryp.

Der er en lang række fordele ved at have en markise:

·Markisen forhindrer solen at gøre det ulideligt varmt i eks. stuen

·Markisen skygger og skærmer for solen på din terrasse

·Markisen sikrer ly for dug og regndryp de lune men våde sommeraftener

·Markisen betjenes nemt ved hjælp af fjernbetjening

·Slut med parasol der vælter og står i vejen

Gundsø Markiser har produceret markiser siden 1978 – vi producerer alle typer af kassettemarkiser, knækarmsmarkiser, vinduesmarkiser, screens, dugskift samt alt specialproduktion af markiser også til erhverv med tryk på markisen. 

Gundsø Markiser tilbyder gratis opmåling og altid 5 års garanti på de leverede produkter.

Gundsø Markiser kan tilbyde den bedste rådgivning, sikker montering og et stort udvalg, der passer præcis til dit behov.

Hvis du vil undgå at skulle forlade de bløde stolehynder og den kolde drink, så er en markise med fjernbetjent motor sagen. Derudover bør du overveje, om markisen skal forsynes med sol- og vindstyring, hvor markisen ruller ind, når solen ikke længere skinner, eller det begynder at blæse. Gundsø Markiser kan rådgive om hvilken løsning der er den rette for at opfylde alle dine ønsker og behov.

 

Alle vores markiser findes i en bred palet af farver og mønstre. Hvad du end vælger, er det vigtigt, at dugen er indfarvet, og at et eventuelt mønster ikke er påtrykt.

Hvis du har en vestvendt terrasse, hvor solen står lige ind om eftermiddagen, kan det være en god idé med en markise med en monteret screendug, der kan hives ned, så den skygger, men som samtidig giver et rimeligt udsyn igennem dugen.

Hvis du har tænkt dig at sidde rigtig længe ude om aftenen, vil det måske være sagen med en markise med indlagt lys eller én, der via sidestykker og forlængelse af markisedugen kan forvandles til en “udestue”.


Sponsor Ads


About Salim Khan Advanced     SEO,SMO,SEM,Link building,Website Traffic

77 connections, 1 recommendations, 213 honor points.
Joined APSense since, November 19th, 2012, From chandigarh, India.

Created on Apr 4th 2019 21:51. Viewed 171 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.