Articles

Dansk Boligforsikring er største leverandør af ejerskifteforsikringer

by Peter Jensen Dansk Boligforsikring - specialister i ejerskifte
I Danmark findes der forskellige forsikringer til boligen. De to, man vil støde på i forbindelse med boligkøbet, er husforsikring og ejerskifteforsikring. Begge forsikringer skal tegnes før overtagelse, men i modsætning til husforsikringen, som er lovpligtig i de fleste tilfælde, er ejerskifteforsikringen frivillig. Ejerskifteforsikringen dækker de skjulte skader, som ikke er beskrevet i tilstandsrapporten, men som var til stede ved indflytning. Dansk Boligforsikring er markedsførende, når det kommer til ejerskifteforsikringer. I de seneste år har de nemlig haft den største markedsandel målt på bruttopræmieindtægt. Det fremgår af statistikker, som brancheforeningen Forsikring og Pension udgiver løbende. 

Dansk Boligforsikring kan kendetegnes som værende et boligforsikringsselskab. Udover ejerskifteforsikringen tilbyder de også sælgeransvarsforsikring. Men det er udelukkende disse to produkter, der udbydes. På den måde kommer det til udtryk, at de er et nicheselskab, som er specialiserede inden for boligforsikring. Den specialistviden, der er til stede i virksomheden, kommer også til udtryk på deres sociale kanaler. Dansk Boligforsikring er repræsenteret på blandt andet Facebook, LinkedIn, Twitter, og så har de en blog på wordpress-blog. Her deles der hyppigt content, som kan bruges helt lavpraktisk af de besøgende og skabe værdi. Der deles blandt andet tips og råd til, hvordan boligen bedst mulig vedligeholdes, og hvad du skal være obs på som boligejer. Derudover deles der indsigter fra boligmarkedet.

Dansk Boligforsikring har hovedsæde i Holbæk, men hjælpere danskere i hele landet. De kan kontaktes per telefon eller skrift, og du kan finde informationer på deres hjemmeside. 

Sponsor Ads


About Peter Jensen Innovator   Dansk Boligforsikring - specialister i ejerskifte

14 connections, 3 recommendations, 56 honor points.
Joined APSense since, May 20th, 2020, From Holbæk, Denmark.

Created on Aug 3rd 2020 06:36. Viewed 205 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.