Articles

Ce ceasuri bărbătești poartă vedetele din sport

by Bogdana V. Consultant

 Ceasurile bărbătești sunt accesorii care au depășit de mult granțiele unor simple instrumente de utilitate de bază. În ziua de azi, oamenii de succes poartă ca mărci ale acestui succes ceasuri pe măsura reușitelor și ambițiilor lor, precum și pentru a-și etala stilul și, de ce nu, averea. Ca oameni de succes, sportivii nu puteau rămâne departe de lumea ceasurilor bărbătești, chiar și într-o epocă în care mulți bărbați au renunțat la a mai purta acest gen de accesorii rafinate.

 Ce ceasuri bărbătești poartă, însă, cei mai mari sportivi ai lumii? Deși unii dintre ei sunt obligați prin contracte publicitare de milioane de dolari să poarte anumite branduri, alții și-au ales singuri marca de ceasuri bărbătești preferată.

 Celebrul pugilist american Floyd Mayweather este un cunoscut împătimit al ceasurilor bărbătești de lux. De altfel, preferatul său, primit de la sponsorul său Hublot, este un Hublot King Power WBC Full Pave cu smaralde, creat special pentru el după victoria în fața lui Pacquiao, în ”Bătaia secolului”. Ceasul lui Mayweather costă peste 1 milion de dolari.

 Baschetbalistul LeBron James este un fan al mărcii Audemars Piguet, al cărei ambasador este. LeBron are, așadar, nu unul, ci o colecție întreagă de ceasuri bărbătești Audemars Piguet, între care cel mai scump un Audemars Piguet Royal Oak Concept Tourbillon cu aur și diamante, în valoare de peste 1,1 milioane de dolari.

 Alt baschetbalist celebru, Kobe Bryant, preferă ceasuri bărbătești Hublot. De altfel, legenda lui LA Lakers poartă zi de zi un ceas Hublot King Power Black Mamba Kobe, botezat cu porecla sa, în ediție limitată, la prețul de 25.000 de dolari.

 Colecționarul de Grand Slamuri, Roger Federer, este ambasador al brandului de lux Rolex, așa că poartă - cel puțin în public - doar ceasurile bărbătești Rolex. La fel ca și vedeta lui Real Madrid, Gareth Bale, care preferă modelul Rolex Cosmograph Daytona, în valoare de circa 12.000 de dolari.

 Apropo de vedetele lui Real Madrid, ar trebui spus că o mulțime de jucători ai campioanei Europei sunt fani sau ambasadori ai mărcii Audemars Piguet: Modric, Ramos sau Kroos fiind câțiva dintre ei. Nu și starul Cristiano Ronaldo, care are contract cu TAG Heuer. Portughezul preferă un model Carrera Heuer-02T, încrustat cu diamante, în valoare de 60.000 de dolari.

 Rivalul său, Lionel Messi, este ambasadorul Audemars Piguet. Argentinianul poartă un model Audemars Piguet Royal Oak Limited Edition care-i poartă numele, evaluat la circa 55.000 de dolari.

 Așadar, vedetele din sport poartă ceasuri de lux, cu prețuri cuprinse între câteva mii de dolari și peste 1 milion de dolari, în funcție de propria personalitate a fiecăruia și de bugetul pe care se simte confortabil să-l aloce acestui tip de accesoriu.


Sponsor Ads


About Bogdana V. Innovator   Consultant

19 connections, 0 recommendations, 65 honor points.
Joined APSense since, August 19th, 2015, From Bucuresti, Romania.

Created on Mar 9th 2018 05:34. Viewed 260 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.