Articles

300-320 Study Guides

by Jimmy Jacobson Online Education

Question: 1

 

What is the maximum number of routers that each OSPF area (including the backbone) should contain?

 

A. 30

B. 10

C. 50

D. 60

 

Answer: C   

 

Question: 2

 

What is the maximum number of neighbors that a router should have in an OSPF area?

 

A. 5

B. 30

C. 50

D. 60

 

Answer: D   

 

Question: 3

 

Which technology allows multiple instances of a routing table to coexist on the same router simultaneously?

 

A. VRF

B. Cisco virtual router

C. Instanced virtuer router

D. IS-IS

 

Answer: A   

 

Question: 4

 

Which first-hop redundancy protocol that was designed by Cisco allows packet load sharing among groups of redundant routers?

 

A. GLBP

B. HSRP

C. VRRP

D. VSS

 

Answer: A   

 

Question: 5

 

Which routing protocol provides the fastest convergence and greatest flexibility within a campus environment?

 

A. OSPF

B. IS-IS

C. BGP

D. EIGRP

 

Answer: D   

 

Question: 6

 

A network manager wants to securely connect a new remote site to the existing headquarters site using a VPN technology that meets security requirements. Which VPN technology should be used?

 

A. GRE

B. IPsec

C. remote-access VPN

D. L2TP VPN

 

Answer: B   

 

Question: 7

 

Which type of connectivity is required for VPLS?

 

A. Full mesh

B. Partial mesh

C. Star

D. Bus

E. Ring

 

Answer: A   

 

Question: 8

 

Which protocol should be run on the LAN side of two edge routers (that are terminating primary and backup WAN circuits) to provide quick failover in case of primary WAN circuit failure?

 

A. VTP

B. STP

C. VRRP

D. RIP

 

Answer: C   

 

Question: 9

 

Which protocol is best when there are circuit connections with two different ISPs in a multihoming scenario ?

 

A. VRRP

B. BGP

C. IPsec

D. SSL

 

Answer: B   

 

Question: 10

 

Private lines make use of which connection type based on cell switching?

 

A. ATM

B. ISP MPLS VPN

C. VTI

D. VPLS

 

Answer: A   

 

Question: 11

 

Refer to the exhibit.

Which functionality must be enabled on router A to connect two networks for translating private addresses into "legal" public addresses on a one-for-one basis?

 

A. PAT

B. NAT

C. VLAN

D. GARP

E. PPP

 

Answer: B   

 

Question: 12

 

Which technology fulfills these requirements?

Utilize a connection that must support a range of traffic, voice, video, and data.

This traffic must also support transmission via a fixed blank 53-byte cell.

 

A. PPP

B. Frame Relay

C. ATM

D. MPLS

E. X.25

 

Answer: C   

 

Question: 13

 

Which option is used as a top-of-rack device that is managed by its parent device, providing ease of

management?

 

A. Cisco Nexus 2000

B. Cisco Nexus 5000

C. Cisco Nexus 7000

D. Cisco Nexus 9000

 

Answer: A   

 

Question: 14

 

Which option provides software modularity in Cisco NX-OS software in the data center design?

 

A. The ip routing command enables all of the features in the Cisco NX-OS.

B. All of the features are enabled by default in the Cisco NX-OS.

C. Individual features must be manually enabled to start the process.

D. The Cisco NX-OS has a management VRF that is enabled by default.

 

Answer: C   

 

Question: 15

 

A network administrator wants to provide high availability in a data center environment by making sure that there is no reconvergence of Layer 2 and Layer 3 protocols when there is a Layer 3 switch failure. Which Cisco Nexus feature fulfills this purpose?

 

A. ISSU

B. VSS

C. vPC

D. MEC

 

Answer: C   

 

Question: 16

 

Which virtualization technology allows for HSRP protocol to be used in the active/active configuration where both HSRP Layer 3 devices can forward network traffic?

 

A. OTV

B. VSS

C. vPC

D. VDC

 

Answer: C   

 

Question: 17

 

Which technology extends Layer 2 LANs over any network that supports IP?

 

A. OTV

B. VSS

C. vPC

D. VLAN

 

Answer: A   

 

Question: 18

 

What is the purpose of an OTV edge device?

 

A. connect to other data centers

B. connect to the access layer

C. connect to the end users

D. connect to mobile devices

 

Answer: A   

 

https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Data_Center/DCI/whitepaper/DCI3_OTV_Intro/DCI_1.html

"Edge Device

The edge device (Figure 1-1) performs OTV functions: it receives the Layer 2 traffic for all VLANs that need to be extended to remote locations and dynamically encapsulates the Ethernet frames into IP packets that are then sent across the transport infrastructure.

[...]

Finally, the OTV edge device can be positioned in different parts of the data center. "

 

Question: 19

 

Which architecture provides a way to deliver end-to-end QoS as required by real-time voice and video business

applications?

 

A. IntServ

B. DiffServ

C. LLQ

D. ToS

E. DSCP

 

Answer: A   

 

DiffServ is known as "Hop-by-Hop" and not "End-to-End"

 

Question: 20


Sponsor Ads


About Jimmy Jacobson Junior   Online Education

0 connections, 0 recommendations, 13 honor points.
Joined APSense since, November 13th, 2017, From Bhrmingum, United Kingdom.

Created on Nov 19th 2017 23:01. Viewed 389 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.