Articles

BUAT DUIT

by amirul
RAMAI YG MENCARI PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN

DI SINI SAYA ADA BLOG YG MENARIK UNTUK DI LAYARI

http://mohd89-duitfree.blogspot.com/



EMAILCASHPRO

Program email berbayar yang berpusat di Singapura.

Anda akan dibayar mengikut Singapore Dollar.

http://www.emailcashpro.com/?r=mohd89


ADBUX 

Anda dibayar to $0.015 (1.5 cents) untuk setiap website yang anda lawati.

Anda boleh menambah pendapatan lagi dgn mengajak kawan2 anda join program ini dan anda boleh mendapat komisyen sehinggga 150% daripada referral atau purchasing.

http://adbux.org/?r=mohd89


HITS4PAY



Anda akan dibayar USD10.00 upon sign up.





Menarik bukan?





Anda juga akan dibayar utk membaca emails




http://hits4pay.com/members/index.cgi?mohd89





Memperkenalkan satu program terhangat buat masa ini -

perigiduit.com,

dimana anda akan memperolehi pendapatan sampingan dengan hanya menjadi reseller e-book perigiduit.com.

Hanya bermodalkan RM50 akan layak untuk menjadi reseller e-book perigiduit.com yang aktif.

Anda berhak utk menjual semula e-book tersebut kepada orang lain.

E-book ini amat berfaedah sebagai bahan rujukan dalam pelbagai bidang seperti tips-tips perniagaan, membina website, online marketing, forex, keusahawanan dan pelbagai lagi. Kami akan mencuba menambah lagi e-book kami dari semasa ke semasa.

Cuma tugas anda sebagai reseller untuk cuba mengembangkan lagi perniagaan anda untuk memperolehi pendapatan sampingan setiap hari.


KeUNIKAN program ini adalah apabila ANDA berada di TOP POSITION, pelanggan baru aras ke 4 akan membuat bayaran secara BANK-IN terus ke dalam akaun anda.

Tiada risiko syarikat tidak membayar komisyen. Anda bebas untuk mengembangkan perniagaan anda.



http://www.perigiduit.com/?ref=MOHD89.perigiduit.com/?ref=MOHD89





Kerja Sambilan Dari Rumah

PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN DARI RUMAH

(RM200 - RM500 SEMINGGU atau LEBIH DARI ITU!!!)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Selamat datang ke kerjaya yg diimpikan oleh semua org
pada ketika ini.


Sempena kedatangan anda tahun baru 2008 ini,ketika ramai yg masih lagi mencari
bagaimana untuk menambahkan pendapatan
yang sedia
ada,anda telah berjaya menjumpai peluang
keemasan
ini,tahniah di ucapkan.


Dengan waktu kerja yang agak
fleksibel,kurang tekanan kerja dan yang penting boleh di
lakukan dari rumah atau cyber cafe ataupon pejabat anda
sahaja tanpa menggangu pekerjaan tetap anda.


Seperti
yang telah di nyatakan ianya hanyalah kerja sambilan
untuk menambahkan pendapatan yang sedia ada.Tiada penipuan,tiada paksaan.Terpulang pada anda sendiri



Cara Kerja yang mudah hanya di hujung
jari sahaja.

Anda dapat menghasilkan wang Terus ke akaun Bank


Inilah masa dan peluang yang sesuai bekerja di rumah. Pendapatan RM200.00 � RM500.00 seminggu sebagai Jurutaip
Maklumata@Data Di Rumah. Latihan lengkap,mudah untuk bermula! Mohon sekarang

CIRI-CIRI MENARIK JURU PROSES MAKLUMAT

A)Tidak perlu menelefon atau menghubungi pelanggan

B)Tidak perlu mengendalikan sampul surat yg banyak

C)Tidak perlu melakukan sebarang tinjauan maklumat @ survey

D)Tidak perlu mengiklankan produk ( fizikal )

E)Tidak perlu berhenti kerja dan tiada boss

F)Melakukan mengikut waktu yang anda pilih sendiri

G)Boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa

H)Sesuai untuk sesiapa sahaja asalkan tahu asas menaip

Anda hanya perlu memproses pengiklanan data serta menghantar e-mel hanya dari rumah, cyber cafe, pejabat, kolej pada bila-bila masa dan akan di bayar terus melalui akaun bank anda.
Dengan mendaftar sebagai Juru Proses Maklumat

ANDA HANYA PERLU


A) Memproses pengiklanan serta data pelangan yang di hantar melalui e-mel anda.

B) Lakukan dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej dll.

C) Lakukan pada bila-bila masa yg anda rasa sesuai(anda yang menentukan jadual sendiri).
Anda akan menerima bayaran sebanyak RM 20 untuk setiap data yang siap di proses.


Contoh : Jika setiap minggu anda mampu memproses pengiklanan data sebanyak 30 pemohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak : 30 data pengiklanan X RM 20 setiap data = RM 600 seminggu.


Jika anda inginkan RM 200 dalam masa sejam seharusnya anda memproses sebanyak 10 data pengiklanan,ini bukan sesuatu yang mustahil jika anda cekap dan rajin berusaha


Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah lingkungan RM 600 - RM 700

Ini satu jumlah yang lumayan sebab anda bebas untuk memproses pengiklanan data seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had yang dikenakan.

Semakin banyak yang anda buat,maka semakin lumayan pendapatan anda!

Untuk satu pengiklanan data, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu hujung bulan.


Cara pembayaran pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar* (akan diterangkan semasa latihan komprehensif ). Kebiasaanya dimasukkan terus ke akaun bank anda (bank tempatan), melalui cek

MANUAL LATIHAN KEMASUKAN MAKLUMAT/ JURUTAIP IKLAN DI RUMAH

Dalam pekerjaan Pengisian Makluamat di rumah, ia merupakan satu kelebihan kepada ibu-ibu yang berada di rumah atau sesiapa sahaja yang ingin bekerja di rumah dengan selesa.

ALATAN: Anda memerlukan sebuah komputer dengan kemudahan perhubungan internet, alamat email yang sah, sedikit kemahiran menaip dan pengetahuan asas internet. Anda perlu memproses tempahan daripada komputer anda. Pendapatan anda bergantung kepada diri anda sendiri. Kebiasaannya, pendapatan anda adalah RM300.00 hingga RM500.00 seminggu bergantung samada anda bekerja secara sepenuh masa atau sambilan sahaja. Jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut, sila hubungi kami di:



amirul_arif89@yahoo.com 

Terbuka kepada PEMOHON yang serius

KELAYAKAN

A)Berumur 18 tahun ke atas.

B)Akses internet di rumah, pejabat, cyber cafe, kolej dan sebagainya

C)Pengetahuan asas komputer seperti menaip, internet,e-mel dll

D)Boleh bekerja mengikut arahan atau panduan.

E)Mempunyai email sendiri


PERHATIAN!!!

Proses maklumat bukan merupakan plan pemasaran jualan langsung atau Multi-Level Marketing.

Anda tidak perlu mencari Downline tetapi hanya memproses maklumat pelanggan yang diterima dalam e-mel anda melalui sistem latihan manual yang unik.


BAYARAN DAN PROMOSI

Saya pasti ramai di luar sana yang telah mula memikirkan kewangan masing-masing yang semakin susut akibat berbelanja berlebihan.

Ada juga di luar sana yang tiada masalah kewangan tetapi masih memikirkan cara untuk menambahkan duit yang telah sedia ada di dalam bank.

Selain itu masih ramai yang pening memikirkan masalah tiada pekerjaan,bosan duduk di rumah dan ingin menambah pendapatan harian????

Anda kini tidak perlu risau lagi memikirkan semua ini serta masalah kewangan lebih-lebih lagi kita telah memasuki suku tahun 2008 ini.

Saya sedang menjalankan promosi besar-besaran untuk membantu anda semua dan membuka peluang untuk berjaya.

Promosi ini yang mendapat sambutan menggalakkan di seluruh Malaysia dan oleh kerana tawaran yg makin hebat dengan harga yang begitu murah ini maka saya buat dalam 2 pakej yang berbeza,

harga untuk pakej yang pertama ditetapkan dengan hanya RM15 dimana anda akan mendapat TOOLS LATIHAN KOMPREHANSIF sahaja,

manakala pakej yang kedua ialah RM20 dimana dalam pakej kedua ini anda akan mendapat TOOLS LATIHAN KOMPREHANSIF berserta 4 buah E-BOOK yang berkaitan dengan on9 bisnes dan pakej ketiga pula ialah

E-BOOK ini sepatutnya bernilai lebih dari harga yang diberikan itu tetapi disebabkan saya juga menjalankan perniagaan tetapi pada masa yang sama saya ingin membantu anda,ianya akan dijual secara pakej dgn harga yang amat murah apabila anda membeli pakej yang kedua ataupon yang ketiga.

Terpulang kepada anda sendiri untuk membeli pakej yang mana.Ingat hanya RM15@RM20

(PILIHAN TERLETAK DI TANGAN ANDA SENDIRI) buat masa ini kerana saya masih terus menjalankan promosi hingga akhir bulan ini.

Dengan hanya beberapa ringgit yang dikeluarkan,insya' Allah kita dapat menambahkan kewangan kita untuk menampung kembali perbelanjaan yang telah kita keluarkan sepanjang bulan lalu.

Adalah rugi jikalau anda tidak segera mendapatkan tools latihan komprehensif ini sekarang kerana sepatutnya di tahun baru ini,anda mempunya azam baru untuk mengukuhkan lagi ekonomi hidup anda,

sekarang sudah tiba masa untuk kita merdekakan diri kita dari masalah kewangan,masalah tiada pekerjaan,masalah kena marah dengan boss,masalah tekanan tempat kerja dan yang berkaitan dengannya.Siapa tahu dengan hanya RM15 atau RM20 ini boleh mengubah kehidupan anda di masa hadapan.

Peluang seperti ini bukan datang selalu.

Saya tidak memaksa anda untuk membeli tools ini,saya cuma membuka peluang kepada anda untuk berjaya seperti saya dan juga pelanggan-pelanggan saya yang lain.

Rebutlah tawaran ini sementara masih ada.

TIADA PENIPUAN DI DALAM PERNIAGAAN INI...
APA YANG TELAH DIJANJIKAN BAKAL DIBERIKAN SEPERTI YANG TERMAKTUB DI ATAS.

Buat masa sekarang pihak kami sedang menjalankan promosi besar-besaran dengan melakukan dalam 2 pakej yang hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM 15 sahaja untuk pakej pertama dan RM20 untuk pakej yang kedua.


Ini adalah bertujuan untuk menampung kos pendaftaran, servis konsultan dan bahan "Latihan Komprehensif : Manual Training" yang akan dihantar terus ke e-mel anda dalam masa 24 jam.

Bayaran sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan serta pertanyaan dan pemantauan prestasi.

Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan serta masa yang berharga secara percuma.

Harga ini cukup murah berbanding dgn apa yg akan di ajar dalam latihan komprehensif ini.

Tawaran Harga promosi latihan ini cukup berpatutan.


LATIHAN KOMPREHENSIF


Bahan `Latihan Komprehensif ' akan dihantar terus ke e-mel anda setelah pembayaran diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam.Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu per satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Juru pemproses data pengiklanan. .


Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima bayaran serta-merta!


Antara latihan-latihan yang bakal diberikan ialah cara membuat website,cara membuat pengiklanan,cara memproses maklumat dan banyak lagi.

Sebaik sahaja anda berjaya memproses 1 pengiklanan data yang pertama (antara 10 minit hingga 15 minit) anda akan memperolehi RM20 (RM20 untuk 1 pengiklanan data). Cukup mudah bagi mereka yg betul2 ingin berjaya


Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk membayar RM15 yang dibayar sewaktu membayar latihan komprehensif tadi malah telah dapat keuntungan sebanyak RM5.Apa lagi yang anda mahukan????


PERINGATAN!!
Tugas anda adalah memproses pengiklanan dan Data pelanggan yang di terima
melalui email.Segala kaedah dan langkah kerja akan di terangkan dalam
'Latihan Komprehensif 'yang kami berikan setelah anda membuat pembayaran dan
pendaftaran diproses.Semua ini hanyalah bergantung kepada inisiatif dan daya usaha
anda sendiri untuk berjaya.Kami hanya memberikan latihan yang begitu mantap
asalkan anda dapat menurut segala arahan dan panduan.

Kami telah berjaya lakukannya tidak mustahil anda juga akan berjaya.

BERTINDAK SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan

usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda hari ini!



Dapatkan segera sistem/teknik ini untuk membuatkan komputer anda
seumpama mesin mencetak wang kertas merah/ biru walaupun anda sedang
tidur..

CARA PEMBAYARAN
Bayar kepada
:
MOHD NORAMERUL ARIF BIN MARZUKI



CIMB Bank
:
08310004139522


Atau
:
MOHD NORAMERUL ARIF BIN MARZUKI


BANK ISLAM
:
08077020141020


E-mel
:
AMIRUL_ARIF89@YAHOO.COM


PERINGATAN PENTING:Setelah membuat pembayaran sila email kepada

AMIRUL_ARIF89@YAHOO.COM

SERTAKAN

NAMA , ALAMAT E-MAIL, TARIKH BANK IN, WAKTU BANK IN, NAMA BANK DAN NO.TELEFON SERTA JUMLAH BAYARAN



Pepatah melayu ada menyatakan

"YANG BULAT TAK DATANG BERGOLEK,
YANG PIPIH TAK DATANG MELAYANG...
dan ..
KALAU TAK DIPECAHKAN RUYUNG MANA KAN DAPAT SAGUNYA"





SEMOGA ANDA BERJAYA!




Terima Kasih,

Pihak Pengurusan PROSESMAKLUMAT

Hakcipta terpelihara�2008






BUAT DUIT FREE DENGAN BACA EMAIL JER

Assalamualaikum semua..

Memperkenalkan satu lagi program yang baru mula bertapak di Malaysia setelah mengumpulkan puluhan ribu ahli di Singapura..

Program EmailCashPro. .

Program EmailCashPro merupakan program yang hampir sama dengan apa yang saya kenalkan kepada anda dahulu iaitu CASH88 yang mana saya pasti anda telah mula melihat hasilnya dari CASH88..

Perbezaannya hanyalah EmailCashPro, anda hanya perlu baca email yang dihantar kepada anda..

BUKAN KLIK IKLAN macam CASH88..

Email apa yang perlu anda baca? Itu anda boleh pilih (15 kategori) semasa proses pendaftaran PERCUMA di :

Setelah mendapat kepercayaan kerajaan Singapura, kini program ini mula mengembangkan sayapnya ke seluruh dunia..

Dimana sahaja anda berada, anda boleh sertai..

Pendaftaran PERCUMA sama sahaja seperti CASH88..

Daftar sekarang di :

http://www.emailcashpro.com/?r=mohd89

Macammana anda boleh menjana wang?

Pun konsep sama macam CASH88, cuma pembayaran dibuat dalam matawang Dollar Singupura..

lebih kurang RM2 untuk setiap 1 dollar Singapura..

Perkiraan mudah, jika anda menjana $2000, maksudnya nilai dalam RM ialah RM4000. pembayaran dibuat melalui cek (jika anda warga Singapura) dan bagi warga Malaysia/ negara lain dibayar melalui PayPal..


Buka akaun Paypal anda secara PERCUMA di :

http://www.paypal.com/

p/s : sapa2 yg x der kredit kad tp ada kad ATM BSN Matrix bleh guna as debit card or aply kt mna2 bnk.

Setelah anda mempunyai akaun paypal, anda boleh dapatkan tunai di mana mana mesin ATM(dengan syarat anda ada Kredit kad/ debit kad)

Untuk pelajar, boleh pohon debit kad di mana mana bank..

Percuma juga..

asalkan anda ada akaun bank aje...

Tunggu apa lagi...

Hapuskan SKIM CEPAT KAYA...

jana pendapatan yang mudah..tapi halal..

APA PERLU ANDA BUAT SETIAP HARI?1)

Hanya lawati website anda (akan diberi percuma setelah anda mendaftar di alamat di bawah) http://www.emailcashpro.com/?r=mohd89

2)Periksa INBOX di website anda, kalau ada email, anda mesti baca! KENAPA? Kerana setiap kali anda baca, anda akan dibayar!

3)Email tidak akan dihantar kepada anda setiap hari, ianya bergantung kepada minat anda yang anda pilih semasa pendaftaran. Syarikat tidak akan menghantar anda email yang anda tidak suka.

4)Kenalkan program PERCUMA ini kepada semua rakan-rakan anda, dan berpeluang menjadi GOLD MEMBER apabila anda daftarkan 20 orang di bawah anda.

Kelebihan GOLD MEMBER :

$5 =RM10 akan dikreditkan ke akaun Paypal anda setelah syarikat mengemaskini akaun ahli sebagai penghargaan.

Anda juga berpeluang mendapat komisyen pendaftaran ahli sehingga LEVEL 5.

5)BONUS untuk ahli! Anda akan mendapat password untuk laman web bonus yang mana mengandungi ratusan e-book, software dan pelbagai lagi dan anda menjadi layak menjadi reseller secara PERCUMA!

Keuntungan milik anda 100%!

Tunggu apa lagi?

Daftar PERCUMA sekarang di :








PELUANG TAMBAH PENDAPATAN TANPA PERLU MENGELUARKAN MODAL

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera...

Saya ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet..

Sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan ini dan telah berjaya..

Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik iklan sahaja dan ianya hanyalah 30 minit sehari..

Tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, kakitangan kerajaan, swasta atau pekerja, anda boleh menyertainya..

Komisyen anda akan dibayar terus ke akaun anda tidak kira sama ada bank Maybank, BCM, Public Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysia..

Anda hanya perlu memilih akaun bank mana yang anda mahu..

Tidak perlu tunggu check..

DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!
ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?
Maaf, ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya.
Anda tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan.
Anda akan dibayar untuk membacanya.




DUIT PERCUMA? SIAPA YANG BODOH SANGAT NAK KASI DUIT PERCUMA?

Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit setahun untuk mengiklankan produk dan perkhidmatan mereka.
Bayangkan berapa kos mereka untuk mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya. Cash88 adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet.

Sebagai pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka.
Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja.




BOLEH HARAPKAH SYARIKAT-SYARIKAT SPONSOR INI?

Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya.
Tetapi apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam
cash88.com bukan syarikat yang calang-calang, antara pengiklannya termasuklah Yahoo.com, Google.com, MSN.com, MP3.com, MAS AIRLINES, hampir semua bank di Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar.

Anda akan dapat melihat senarai pengiklannya selepas mendaftar.

100% PERCUMA



SAYA BERMINAT, MACAM MANA NAK MENDAFTAR?

Untuk menyertainya cukup mudah, ikut langkah-langkah berikut ;

SEBELUM SIGN UP

1.Anda Klik link di bawah ini pada browser :
http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=mamamarema
ATAU

2.Klik pada 'Join.' (di sebelah kanan website tu).

3.Taip address email anda.

Pastu klik continue..

Nanti mereka akan hantar ke email anda untuk pengesahan.

4.Tutup (Close) website itu.

5.Sekarang, lihat pada email anda.

Akan terdapat perkataan ni ;

To complete your signup with cash88.com please follow this
http://www.cash88.com/pages/signup.php?CO=cbe52decREFIDtar9539
andaKlik pada link tersebut

6.Lepas tu, akan keluar borang sign up cash88.com..

7.Isi borang yang disediakan.

8.Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda dimasukkan, sama ada KE BCB (CIMB), Maybank,Public Bank, ATAU MANA-MANA BANK YANG TERSENARAI..

Pilih mengikut kehendak anda.

9.Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.

SELEPAS SIGN UP

10.Lepas itu, 'login' pada web cash88.com ,

Masukkan Username dengan Password yang telah anda tulis dalam borang tadi.

11.Seterusnya, klik pada Paid to Click Ads (Gain Points).

12.Di situ terdapat beberapa 'categories' .

Klik pada 'categories' tersebut.

Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20 point.

Untuk klik banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja)..

13.Klik sampai habis. Klik balik pada Paid to Click Ads (Gain Points) untuk ke 'categories' yang seterusnya.

**Klik pada link "members", bukannya “visitors”.

14.Setelah anda selesai klik pada semua categories,

klik kat 'My Earnings' untuk tengok berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner.

Biasanya, kalau anda klik kesemua banner (20 point), jumlah terkumpul point anda ialah 1240.

15.Anda kena ulang perkara yang sama pada minggu berikutnya – (ulang step 11 -14 setiap hari)

16.Setiap minggu pastikan anda klik dan baca iklan yang dihantar oleh syarikat Cash88.com ataupun buka terus akaun anda yang sudah berdaftar dengan cash88.com dan untuk buka akaun,

klik kat "login" dan masukkan username dan password anda sebelum ni.

Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yang tersenarai di sana (jika ada).

Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat.

Selepas itu baru close dan buka iklan yang lain.

Setiap iklan/email tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti..

17.Untuk tambah duit dalam akaun anda, anda juga boleh menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli.

Caranya,klik di Tell-a-friend (Version A)
atau
Tell-a-friend (Version B).

Masukkan email kawan anda diruangan yang disediakan..lebih banyak downline lebih bagus..Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut. Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan mereka ada email dan akaun bank.

Level 1 =5%

Level 2= 5%

Level 3= 5%

Level 4 =5%

Level 5 =4%

Level 6 =4%

Level 7 =4%

Level 8 =3%

Level 9 =3%

Level 10 =3%

Bayangkan..

Jika setiap orang menaja 10 orang dan membaca/klik iklan setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000 point (kalau klik semua iklan/banner boleh dapat lebih dari 1000 points sehari)

Anda
1,000 POINT x 100% = x 0.01 = RM10

Level 1

10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN
= RM5

Level 2

100 orang x 1,000 = 100,000 POINT x 5% = 5,000 POINT x 0..01 SEN = RM50

Level 3

1,000 orang x 1,000 =1,000,000 POINT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN = RM500

Level 4

10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 POINT x 5% = 500,000 POINT x 0.01 SEN = RM5,000

= RM5,565.000

Lihat di Level 4 sahaja jika struktur di atas tercapai,

anda boleh meraih pendapatan RM5,565.00 seminggu !

18.INGAT, kerja anda hanya membaca/klik iklan atau banner dan memberitahu kawan-kawan anda tentang peluang hebat ini ! itu sahaja!­­­­­­_________________________________________________________________________________
Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul,

klik kat ‘My Earnings’.

Jangan risau, ini bukan penipuan....

Saya tak tipu!Bagi yang pertama kali log in,

anda mungkin menghadapi situasi seperti ini :

You have directly earned cash from click, read advertisement:
RM 0.0000

You have directly earned points from click, read advertisement: 1,240

PointsAnda akan lihat walaupun anda sudah mengumpul beribu-ribu point, tapi di bahagian earned cash masih menunjukkan RM 0.0000.. kenapa?

Sebabnya, anda belum menebus point anda.. nanti apabila anda tebus point anda, di situ baru tertulis nilai ringgit dan tidak lagi RM 0.0000..

Bagaimana untuk menebus cash?

Anda klik di Cash Payment Claim..

1 point bersamaan 1 sen..

jadi, jika anda mempunyai 1000 point, maka anda boleh claim
RM 10..

Tapi, bila tarikhnya untuk saya tebus point ini?

Anda perlu menebus point anda seminggu sebelum hujung bulan..

dan duit akan masuk ke akaun bank anda pada awal bulan..

terlebih dahulu sebelum anda menebus point,

pastikan anda mempunyai 10 orang downline yang aktif..

Takkan downline saya 10 orang saja?

Itu terpulang pada anda.. ianya tidak terhad kepada 10 orang..

lagi banyak lagi bagus..

Saya baru join skim ni tak sampai sebulan,

boleh ke saya tebus point saya?

Jawapan saya, tak boleh..

kerana kalau kerja tak cukup bulan, boleh dapat gaji ke??

Cukup sebulan, baru boleh tebus..

POINT anda hanya akan dipaparkan di laman web anda itu dalam bentuk RM setelah sebulan, anda boleh tukar ke RM setiap hujung bulan..

maksudnya seminggu setelah tuntutan dibuat,

anda akan dapat duit tu terus ke akaun bank yang anda isikan dlm borang daftar..

Dan sebagai mana yang saya nyatakan di atas,

anda mesti daftarkan
sekurang-kurangnya 10 orang dibawah anda..

PERHATIAN!!!!!

bagi yang beragama islam, anda DILARANG sama sekali untuk bermain atau klik di category lotto dalam website tu.. haram!!!

Daftar sekarang, ianya percuma..
Selamat Berjaya..







 

Resources Box  
Business Plans
Over 2000 pre-written business plans for any industry, plus free web hostin...

Starting a Catering Business
Start your own profitable home-based catering business with this easy-to-fo...

The YaghiLabs Internet Business Aca...
Systems': An outdated business model. Detecting and avoiding opportunity sc...


About amirul Freshman   

3 connections, 0 recommendations, 43 honor points.
Joined APSense since, March 26th, 2008, From Unknown.

Created on Mar 26th 2008 09:27. Viewed 734 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.