Articles

Låna Privat Cykelparkering At Your Business och smak exceptionella Fördelar

by James Malloy Consultant
När vädret blir varmare, börjar folk att engagera sig i mer om fysiska externa aktiviteter. Med stor förändring i företagssektorn samt öka hälsa och miljöhänsyn är ett växande antal arbetare med hjälp av cyklar för transport. 2008 US Census Bureau amerikanska gemenskapen Survey (ACS) fann att 0,55% av den amerikanska befolkningen använde en cykel som främsta transportsätt för att få att fungera. 2008 siffrorna motsvarar en ökning med 14% hos dem cykla till jobbet sedan 2007 och en ökning med 43% sedan 2000.

Numera är många företag att lägga till säkra cykelställ för sin cykel-ridning anställda. Tron att tillhandahålla en trygg och säker plats för dina anställda att parkera sina cyklar kommer att främja cykeln till arbetet trend ökar gradvis.

I själva verket är behovet av dessa cykeltak nästan överallt. Från köpcentra att samarbeta byggnad, en säker, rymlig och smart att få tillgång till cykelställ erkänns av alla. Om du äger en firma, är det mer troligt att dina medarbetare kommer att vilja ett privatägt cykelställ.

En sådan möjlighet att se till att du väljer den bästa cykelställ för din plats är ingen annan än från samlingen av Cykel Boxen. Från hundratals fixturer, praktiskt installeras och tillägg av många fler innovativa mönster varje dag, kan du göra det bästa valet för din egen.

Tala om vad ett privatägt cykelgarage monter kan göra för ditt företag prestanda, låt oss ta en titt på de fördelar som förknippas med att ge cykelställ för dina anställda:

• Cykling är en sund form av motion - i en tid då fetma hastigheten är genom taket, kommer att uppmuntra cykling hjälpa anställda får daglig motion - gör dina anställda friskare kan innebära lägre premier sjukförsäkring och färre sjukdagar.

• Anställda kommer att arbeta energi - Cykla till jobbet kommer att hoppa starta dina anställda och få dem redo för dagen. De kommer att arbeta energi.

• Cykelställ räknas LEED punkter - Om ditt företag bygger en ny byggnad eller ombyggnad och går för ledarskap i Energi & Miljö Design (LEED) certifiering, du kan få LEED poäng för att ge cykelparkering och dusch för dina anställda.

• Mindre parkeringsplatser behövs - du kan passa 13 cyklar i samma utrymme som krävs för att parkera en bil.

• Att bidra till att uppmuntra cykling till jobbet, du kanske vill också erbjuda incitament för din cykel-ridning anställda.

Inte bara i affärer utan något kommersiellt eller samarbeta krav området att ha en cykelgarage stå och det är viktigt att erbjuda dina anställda en trygg och säker plats att förvara sina cyklar under dagen. Kolla in den bästa av de mönster som erbjuds av Cykel Boxen utomhus möbelaffär och ta reda på mer om olika cykelställ alternativ och inventarier som passar ditt företags behov.

About James Malloy Junior   Consultant

1 connections, 0 recommendations, 14 honor points.
Joined APSense since, March 1st, 2017, From Stockholm, Sweden.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.