Articles

Ce faci daca nu folosesti bateria de laptop HP

by Bogdana V. Consultant

Se poate intampla sa existe perioade mai lungi de timp in care sa nu folosesti laptopul tau HP. In astfel de momente este normal sa te intrebi ce este de facut, daca este bine sau nu sa lasi bateria inauntru. Ei bine, producatorii recomanda ca acumulatorul sa fie scos din laptop, daca perioada in care nu folosesti notebookul va fi una mai lunga.


Cum se procedeaza


Lasi bateria de laptop HP sa se incarce complet, in proportie de suta la suta, dupa care o scoti din lacasul ei. Trebuie sa ai grija sa o depozitezi intr-un loc unde nu este umiditate, trebuie sa stea in racoare. Apoi, cand ai nevoie de notebook, o scoti din locul unde ai depozitat-o si o montezi la loc. Chair daca este descarcata, pentru ca se poate intamla si asta, o pui la incarcat si laptopul va functiona din nou!

Este cea mai buna solutie, ca sa nu se strice acumulatorul. Daca il lasi in laptop pentru perioade indelungate, pot avea loc tot felul de incidente. Insa daca acumulatorul este depozitat cum trebuie, nu vor mai fi probleme.


De unde poti cumpara baterii de laptop Hp


Daca totusi bateria de laptop se defecteaza, este momentul sa o inlocuiesti cu una noua. Un nou acumulator poate sa fie cumparat de la orice magazin IT cu produse electronice, dar si de pe internet. Locatiile virtuale vor ramane mereu o sursa excelenta de cumaparaturi, nu numai pentru un acumulator de laptop, ci si pentru alte componente si accesorii. Este cea mai smpla modalitate sa faci cumparaturi, pentru ca nu presupune un efort din partea ta, in sensul ca trebuie sa pleci dn casa si sa incepi sa cauti magazine cu astfel de produse.

Online gasesti si suport din partea angajatilor acestor magazine, poti discuta ore intregi pe chat cu acestia. Nu numai chat-ul este o varianta, ci si telefonul, se poate discuta si la telefon cu un reprezentant al magazinului. El iti poate fi cel mai bun ghid in alegerea unui produs, pentru ca stie cel mai bine informatiile despre ceea ce are in magazin. Te poate sfatui si cum sa montezi componentele in cazul tau o baterie de laptop HP!


About Bogdana V. Innovator   Consultant

19 connections, 0 recommendations, 65 honor points.
Joined APSense since, August 19th, 2015, From Bucuresti, Romania.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.