Articles

C7010-010 PDF Download Exam Test

by Hooda Rudainah SEO


Test Information:

Total Questions: 54

Test Number: C7010-010

Vendor Name: IBM

Cert Name:  IBM Certified Application Developer

Test Name: IBM Cúram V6.0.4, Application Development

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details: http://www.examkill.co.uk/C7010-010.html

Version: 9.0

 

Question: 1              

 

What are the four retention settings available in the backup copygroup?

 

A. NUMBERVersions, NUMBERDeleted, DAYSExtra, DAYSOnly

B. VERExists, VERDeleted, RETExtra, RETOnly

C. VERNumber, DELETEDNumber, DAYSRetain, DAYSOnly

D. EXISTVersion, DELETEDVersion, EXTRERetain, ONLYRetain

 

Answer: B                  

 

Explanation:

Reference:

(http://www.redbooks.ibm.com/redbooks/pdfs/sg248134.pdf) page 178

 

Question: 2              

 

Which client function is used to recover archived data?

 

A. Retrieve

B. Restore

C. Rebuild

D. Recover

 

Answer: B                  

 

Explanation:

(http://www.redbooks.ibm.com/redbooks/pdfs/sg248134.pdf) page 51

 

Question: 3              

 

If some files on the source server are not replicating to the target server, what should be checked to determine the cause?

 

A. review replrule associated with the filespace

B. review the server replication log

C. check the replicate node schedule for exclude parameter

D. review include/exclude list for replicate=no parameters

 

Answer: A                  

 

Question: 4               

 

Which component is vital to an IBM Tivoli Storage Manager Database operations in addition to memory, database containers and active log?

 

A. Archive Log Mirror

B. Recovery Log

C. Archive Log

D. Activity Log

 

Answer: C                  

 

Question: 5              

 

Which IBM Tivoli Storage Manager server options allow for more efficient streaming of data to tape devices?

 

A. MOVESIZETHRESH 32768

MOVEBATCHSIZE 1000

B. TXNBYTE 32768

TXNBUFSIZE 1000

C. MIGRATSIZE 32768

MIGRECLBATCSIZE 1000

D. SIZETHRESH 32768

BATCHSIZE 1000

 

Answer: A                  

 

Question: 6              

 

Which IBM Tivoli Storage Manager (TSM) Client component can be configured to allow the TSM Administrator to run backups and restores remotely without data owner interaction?

 

A. OnDemand Client

B. Remote Control

C. Client Acceptor Daemon

D. Remote Scheduler

 

Answer: A                  

 

Question: 7              

 

Which option is required to install IBM Tivoli Storage Manager (TSM) V7.1.1 administrative command line?

 

A. the Custom setup of the TSM server

B. the Custom setup of the TSM backup-archive client

C. the Typical setup of the TSM backup-archive client

D. the Typical setup of the TSM server

 

Answer: D                  

 

Question: 8              

 

What is the command sequence for configuring a tape library for IBM Tivoli Storage Manager?

 

A. DEFINE LIBRARY > DEFINE PATH > DEFINE DRIVE > DEFINE PATH

B. DEFINE DRIVE > DEFINE PATH > DEFINE LIBRARY > DEFINE PATH

C. DEFINE PATH > DEFINE DRIVE > DEFINE PATH > DEFINE LIBRARY

D. DEFINE PATH > DEFINE LIBRARY > DEFINE PATH > DEFINE DRIVE

 

Answer: A                  

 

Explanation:

Reference:

http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21376419

 

Question: 9              

 

Which information does VALIDATE REPLPOLICY display?

 

A. displays the differences between the replication policies on a source and target replication server

B. lists the number of invalid policies on the source server and compares that list with invalid policies on the target server

C. displays the inactive policy differences between the source and target server

D. compares the policies between the source server and target server and makes sure they are exactly the same

 

Answer: A                  

 

Explanation:

Reference:

http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSGSG7_7.1.3/srv.reference/r_cmd_replpolicy_validate.html

 

Question: 10              

 

From the Overview screen below, which steps would be taken to troubleshoot the error for client ANDRE_MACIAS_RIGGS?

 

A. select the 4 ribbon after Alerts to see the detailed errors

B. highlight the client and click the Back Up to monitor a new backup

C. hover on the At Risk column for general error and use Diagnosis on the client panel for details

D. highlight the client and select Quick Look to determine failure details

 

Answer: D                  


Test Information:

Total Questions: 54

Test Number: C7010-010

Vendor Name: IBM

Cert Name:  IBM Certified Application Developer

Test Name: IBM Cúram V6.0.4, Application Development

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details: http://www.examkill.co.uk/C7010-010.html

 

Get20% Immediate Discount on Full Training Material

Discount Coupon Code:3219R86597


About Hooda Rudainah Freshman   SEO

0 connections, 0 recommendations, 20 honor points.
Joined APSense since, November 5th, 2015, From Gerbiweg 86 8544 Buch, Switzerland.

Created on Dec 31st 1969 19:00. Viewed 0 times.

Comments

No comment, be the first to comment.
Please sign in before you comment.